A punt dels punts (CD Teruel 0-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot amb Iñigo Arriola a la banqueta arrenca un punt del camp del líder en un resultat de regust agredolç. Partit molt seriós dels olotins, que han disposat d’una clara opció de Josep Cerdà a la primera part i no han sabut aprofitar la superioritat numèrica dels últims minuts per les expulsions de Marc Manchón i Carmona. Debut de Víctor Valverde i porteria a zero a Pinilla davant del millor equip de la lliga.

De tu a tu. La UEO surt amb recompensa de Pinilla en un partit que ha tingut moltes fases i en el qual al final la balança ha estat a punt de decantar-se pel bàndol garrotxí. Primera meitat molt sòlida de l’Olot davant d’un líder que només ha disposat d’una opció d’Aparicio que entre el pal i Arnau han pogut enviar a còrner. Per part olotina, la més clara ha estat un intent de vaselina de Josep Cerdà que el porter Taliby ha pogut interceptar. També ho ha provat Guillem Terma amb una volea per sobre el travesser. A darrere, sense fissures amb bon treball d’Aspar, Gonzalo i Ayala ben escortats per Marc Castells com a pivot defensiu.

A la represa, el Teruel ha fet un pas endavant i ha tingut més pilota a camp contrari. El perill, però, tampoc ha estat excessiu i l’Olot s’ha defensat de forma quasi perfecta davant del primer classificat. És més, fins i tot ha tingut una canonada d’Urri des de la frontal per avançar-se. El partit ha donat un gir amb les expulsions gairebé consecutives de Manchón i Carmona per dures entrades a Urri i Aspar. S’obria un nou escenari amb moltes possibilitats d’atacar i aconseguir el gol de la victòria. Hem generat més arribades; dues rematades d’Ernest Forgas, una mitja volta d’Ayala i l’aparició del debutant Víctor Valverde. Hem tingut paciència i calma en la circulació per obrir a les bandes i centrar, però el Teruel s’ha defensat amb els nou homes i ha pogut evitar la diana visitant.

Una llàstima, ho hem tingut a prop. Valorem el punt pel com i per contra qui era. Tornem a sumar amb sensacions positives en el debut d’Arriola i Blázquez a la banqueta. Ja pensant en el decisiu Olot-Ebro de diumenge vinent a l’Estadi. Aquí sí que no es poden escapar els tres punts! Som-hi Olot!

FITXA TÈCNICA

CD Teruel: Taliby, Carmona, Cabetas, Borja Romero (Manchón, 74′), Tena, Aparicio (Emaná, 59′), Guille Andrés, Sanchís, Carlos Javier (Lucho, 74′), Dani Villanueva (Moha, 59′) i Luis Carbonell. 

UE OLOT: Arnau, Castells (Èric Vilanova, 77′), Ayala, Sebas (Calllís, 45′), Gonzalo, Aspar (Valverde, 85′), Urri, Xumetra (c) (Forgas, 77′), Josep, Bigas i Terma (Eloi Amagat, 63′). 

Àrbitre: Iker Ruiz. Ha amonestat amb TG a Tena i Emaná i a Callís i Arriola (UEO). Ha expulsat amb TV directa a Marc Manchón i Carmona.

Incidències: partit corresponent a la jornada 19 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència d’uns 600 espectadors al Estadio de Pinilla.

Leave a Reply