La donació de sang a l’Estadi supera les previsions

Èxit rotund del punt de donació de sang que es va programar ahir a la tarda a l’Estadi Municipal coincidint amb la jornada de lliga entre la Unió Esportiva Olot i el CD Ebro. Durant la setmana es van repartir 185 invitacions pel partit i un total de 34 donants van participar a la campanya del Banc de Sang i Teixits, entitat que col·labora amb el club i que enforteix el nostre projecte social. Serà una setmana amb més accions socials com el partit que jugarà el primer equip contra el Club Atletisme Garrotxa i la visita dels alumnes de l’Escola CEE Joan XXIII a l’entrenament del conjunt d’Albert Blázquez i Íñigo Arriola. 

La setmana de la donació de sang a Olot va superar totes les previsions amb un total de 436 donacions. Es van repartir entre els barris del Pla de Dalt (44), el Casa Bonavista (41), l’Escola Morrot (87), el Casal de Sant Roc (50), l’Escola Malagrida (59+29+43), el barri de Pequín (59) i l’Estadi de la UE Olot (35), entre ells directius del club com Nuri Fité, Jordi Masó, Manel Fernández o Enric Vila. Hi van participar un total de 228 dones i 235 homes amb 27 persones d’entre 18 i 24 anys, 57 persones d’entre 25 i 34 anys, 91 persones d’entre 35 i 44 anys, 112 persones d’entre 45 i 54 anys, 132 persones d’entre 55 i 64 anys i 43 persones majors de 65 anys.

Des del club fem una valoració molt positiva de la donació, en la qual també es van regalar un total de 185 entrades per assistir al partit de lliga de Segona Federació, que va comptar amb una afluència de 790 espectadors. Una col·laboració més que s’emmarca en el teixit social del projecte de la UE Olot, que també compta amb altres convenis amb INTEGRA, Càritas Garrotxa i el TEA Garrotxa.

Durant aquesta setmana hi haurà més activitats socials com el partit que jugarà el primer equip contra el Club Atletisme Garrotxa, el nostre filial de futbol inclusiu. Serà aquest dijous 9 de febrer a les 19.00h al camp del Morrot i convidem a tots els socis i aficionats del club a venir-lo a veure. A més, el proper divendres, els alumnes de l’Escola XXIII presenciaran l’entrenament matinal de la UE Olot i podran intercanviar impressions amb els jugadors i els tècnics del club.

 

Leave a Reply