No n’hi ha prou (UE OLOT 0-0 CD Ebro)

La Unió Esportiva Olot no troba la manera de superar l’últim classificat i encadena el quart empat consecutiu. Un partit força igualat amb bones ocasions per als olotins, especialment dues en els darrers minuts amb Manel Busquets com a protagonista. Avancem una posició a la classificació en el debut de Blázquez i Arriola en un Estadi Municipal amb 790 espectadors que també ha acollit la campanya de donació de sang. Propera sortida, Valencia Mestalla. 

Punt a punt. La UEO continua sense enflairar el camí de la victòria i avui ha perdut una oportunitat d’or davant del cuer de la categoria. Ens ha costat entrar al partit en uns primers compassos de nervis i pèrdues en defensa. Josep Cerdà, ajudant en tasques defensives, ha salvat una clara acció del conjunt visitant. El mateix Cerdà ha generat la primera arribada olotina en una bona acció individual. També ho ha provat Eloi Amagat amb un xut des de fora l’àrea que Xumetra ha estat a punt d’interceptar en direcció a la xarxa. Ha estat força actiu Saïdou Bah per banda dreta en el seu retorn a la titularitat. La mala notícia, la lesió muscular d’Urri que ha hagut de ser rellevat per Ot Serrano. Per part aragonesa, bones intencions però poca concreció a prop de l’àrea d’Arnau Fàbrega.

Calia posar una marxa més a la represa, donar un pas endavant i buscar la victòria amb més insistència. En el seu debut a la banqueta de l’Estadi, Albert Blázquez ha modificat l’atac amb l’entrada de Manel Busquets i més tard d’Ernest Forgas. Buscava més presència, velocitat i també olfacte de gol. El duel s’ha descontrolat i ha estat més d’anades i vingudes, amb algun que altre ensurt a la porteria local. Les més clares, però, han estat per a l’Olot. Primer Manel ha rematat desviat amb el cap una bona centrada des de l’esquerra. I després, ja en temps afegit i en una acció embolicada dins l’àrea, el vallesà tampoc ha pogut veure porteria amb un xut molt perillós que ha rebutjat l’Ebro de forma providencial.

Un altre cop ens quedem sense els tres punts, en sumem un i seguim lluitant, amb petits passos, cap a la conquesta del nostre objectiu. Serà difícil, serà dur i serà llarg, però convençuts que al final tindrem el premi que mereixem. Quatre empats seguits, quatre jornades sense perdre. Aquí ningú es rendeix, aquí tothom vol quedar-se a Segona RFEF. Proper objectiu, diumenge al migdia al camp del Valencia Mestalla, el nou líder del grup. Som-hi!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Arnau, Aimar, Castells, Eloi (c) (Terma, 74′), Gonzalo, Aspar (Èric Callís, 65′), Urri, Xumetra (Forgas, 74′), Josep Cerdà, Bigas i Saïdou (Manel, 45′)

CD Ebro: Loscos, Borja (Vinicius, 79′), Jorge Adán, Santigosa (Iván Elena, 75′), Javi Sánchez, Éder, Duro, David Sánchez, Arasa (Marc Prat, 83′), Ibra i Marcén.

Àrbitre: Nil Cubas Torras. Ha amonestat amb TG a Bigas, Castells, Aimar i Ot Serrano (UEO) i també a Borja (Ebro)

Incidències: partit corresponent a la jornada 20 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència de 790 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot, que també ha estat punt de donació de sang fruït de la col·laboració amb la Banc de Sang i Teixits.

Fotos: Pau González-UE Olot

Leave a Reply