PRÈVIA J21: Imperiosament

Després de quatre empats consecutius, la Unió Esportiva Olot té una altra prova de foc (diumenge, 12.00h) al camp del Valencia Mestalla, el nou líder de la categoria. Paterna històricament porta bons records, però el rendiment del filial de Miguel Ángel Ángulo, amb només tres derrotes, dificultarà el camí dels garrotxins cap a la salvació. Maldecaps a la zona de mitjos per Albert Blázquez, que viatjarà sense els sancionats Ot Serrano i Urri, que també s’ha lesionat muscularment. 

Amb humilitat i valentia. Seguim amb urgència de punts, seguim amb la victòria com a primera necessitat. Sigui quin sigui el rival, capaços d’anar a rascar contra el primer classificat (Teruel) i d’encallar-nos a casa contra el darrer (Ebro). Una mostra de la igualtat tremenda d’aquesta competició. Fem petits passos però no n’hi ha prou, ens cal un punt d’inflexió, un triomf que ens doni ales i ens faci creure que la fita és real i tangible. I què millor que fer-ho a Paterna, on l’Olot només hi ha perdut un partit de set enfrontaments. Això sí, hi arribem amb problemes al mig del camp arran de les sancions d’Ot Serrano i Albert Orriols “Urri”, que a més pateix una ruptura muscular. És el moment de Terma, Vilanova i companyia, que tothom sumi esforços per a la causa.

Aquest diumenge ens visita el Valencia Club de Futbol Mestalla, el filial del Valencia CF que va ser fundat l’any 1944, i compta amb més d’una quinzena de participacions a Segona B (fins i tot a Segona A en els anys setanta). Un Mestalla que s’ha situat com a nou líder després de la victòria al Camp d’Esports de Lleida (1-2). Tenen 39 punts, els mateixos que Teruel i Peña Deportiva, amb un balanç de 11 victòries, 6 empats i 3 derrotes amb 32 gols a favor i 12 en contra. Com a locals, a Paterna, els seus números són 4 victòries, 4 empats i 1 derrota. El màxim realitzador és Alberto Marí, autor de 9 dianes. Per aquest diumenge, Angula no podrà comptar amb els sancionats Tárrega, Gozálbez i Rodrigo Rodríguez.

El partit, corresponent a la jornada 21 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 12 del migdia a l’Estadi Antonio Puchades de la Ciutat Deportiva de Paterna. L’expedició surt amb autocar aquest dissabte després de l’entrenament i farà nit a la capital del Túria. Confiança i autoestima per visitar el camp del líder! Ho volem fer, ho podem fer!

BAIXES: Urri i Ot Serrano (sanció), Carles i Ferran (lesió).

La prèvia de Blázquez

“A l’afició se l’ha de convèncer guanyant i jugant millor que l’últim partit. Si arriben resultats la gent s’anima, aquí i a tot arreu. Hem de mirar de sumar de tres en tres i enganxar als aficionats jugant més agressius i donant-ho tot per l’escut”

“Hem de crear més ocasions i estar més a l’àrea rival. Hem de seguir millorant i entre tots hem d’analitzar els plantejaments per mirar de fer més perill. Ens hem d’animar i agafar coses positives, veure què es pot arreglar i què no pot tornar a passar”.

“El Valencia Mestalla té un joc combinatiu i obliga el rival a tirar enrere i sortir a la contra. Hem de ser valents i anar-los a buscar. Són un equip que es mou molt bé entre línies, molta qualitat i bons centradors. També volem tenir pilota i proposar joc, hem d’estar tranquils i mirar de fer un bon partit per guanyar”

“Per tècnica, pel ritme de joc, per la pressió després de pèrdua, és el típic filial de gran qualitat amb jugadors que d’aquí poc estaran a Primera Divisió. Ens ho hem d’agafar com un repte per dir-nos a nosaltres mateixos que si guanyem allà es pot guanyar a tot arreu”

“L’últim cop al camp del Mestalla hi vam guanyar i a veure si ho podem repetir. Hi ha camps on sempre traiem coses”.

Precedents

Un camp talismà. Així es podria definir l’Antonio Puchades després de donar un cop d’ull a les estadístiques: tres victòries, tres empats i només una derrota. En l’últim precedent (2020-21), a Segona B i amb Gabri García a la banqueta, triomf per la mínima (0-1) amb gol d’Eloi Amagat en els últims minuts, precisament a centrada d’Albert Blázquez

Leave a Reply