Conveni de col·laboració entre la UE Olot i Òmnium Garrotxa

La Unió Esportiva Olot signa un acord de col·laboració amb Òmnium Garrotxa per tal de fomentar l’ús del català en el món d’esport i unir forces per fer accions decidides que reforcin el projecte social. El compromís del club és total amb la cultura i la nostra llengua i d’aquesta manera seguirem treballant per potenciar el català com a eina de cohesió social.

Nuri Fité, directiva àrea social UE Olot

“Ens fa especial il·lusió poder presentar aquesta nova incorporació a la llista d’entitats amb les quals col·laborem”

“Aquest conveni té diferents objectius; reforçar el projecte social de la Unió Esportiva Olot i continuar avançant en la idea que un altre futbol possible”

“Entenem que aquest conveni també reforça els compromisos del club. Un compromís amb el territori, els nostres jugadors són tots dels Països Catalans, i un compromís amb la cultura, amb la nostra llengua que utilitzem en la nostra activitat”

“Respon a la voluntat d’unir forces per fer accions decidides per defensar aquests compromisos compartits. Podem utilitzar el futbol com un mitjà per anar treballant aquests compromisos”

Glòria Bassets, presidenta Òmnium Garrotxa

“És un luxe començar aquest camí amb aquest acord de treball amb la Unió Esportiva Olot”

“Ells tenen els seus objectius esportius però també socials, que lliguen molt amb la tasca que fem des d’Òmnium Cultural. Una d’elles és la cohesió social”

“El català és una eina de cohesió social i és fantàstic començar a promoure-ho a través de l’esport. Hi ha 14 milions de persones que parlen català, ocupem el lloc 90 d’entre 6000 llengües que hi ha al món. Tot i així, sabem que la situació de la llengua és trista i va pel camí d’estar a la UCI”

“La nostra societat és multilingüe i el món audiovisual i les xarxes s’estan omplint de les llengües més potents”

“Tant de bo puguem tenir molts èxits per a que el català es pugui sentir molt més encara dins del món de l’esport”

“Tenim algunes idees sobre la taula que en pocs mesos sortiran a la llum. Comencem a caminar junts per fomentar l’ús del català en el món de l’esport”

Leave a Reply