“Un altre futbol és possible. Com?” Presentació del projecte UEO a l’Ateneu Barcelonès

Com ja va succeir fa quatre anys, la Unió Esportiva Olot va presentar el seu projecte de proximitat ahir a la tarda a l’Ateneu Barcelonès. Un acte moderat per Miquel Àngel Barravia que va comptar amb la participació del president Joan Agustí i del periodista Frederic Porta. També hi van assistir empresaris, periodistes i fins i tot directius importants del FC Barcelona com Rafa Yuste o Elena Fort. Agustí va desgranar els eixos d’un projecte únic i diferent com la identitat, la sensibilitat social, el posicionament o la promoció del talent català. 

L’acte va comptar també amb la presència del president del RACC, membres de la junta d’Òmnium Cultural, entre d’altres empresaris reconeguts. Pel que fa als periodistes, vam tenir representació de mitjans importants com L’Esportiu de Catalunya, TV3, Ràdio Marca, Diari ARA, Futbol Catalunya i Olot Televisió. Gràcies a tots per la vostra assistència i interès!

 

Leave a Reply