PRÈVIA J25: Mantenir el llistó

La Unió Esportiva Olot visita aquest diumenge (17h, Insports.tv) l’Olímpic de Terrassa amb la intenció d’allargar la dinàmica positiva i seguir retallant punts cap a la permanència. Els de Jordi López, que han estrenat recentment gespa artificial, es situen en setena posició a només un punt del play-off. Blázquez té la baixa sensible d’Uri Ayala per sanció i d’Urri encara per lesió.

Un altre repte, una nova oportunitat. La segona volta segueix avançant i la UE Olot continua fent mèrits per sortir de la zona més delicada. Acumulem un total de vuit jornades sense perdre amb tres victòries i cinc empats, l’últim d’aquests davant del Manresa a casa. Un resultat que va quedar curt veient el joc i els arguments ofensius dels olotins. No obstant, la batalla per salvació segueix ben viva a només tres punts de desavantatge. Per això cal tornar a puntuar a domicili, si pot ser de tres en tres, abans d’encarar les següents jornades davant de rivals directes. Uri Ayala compleix cicle de targetes i serà baixa a la defensa de Blázquez i Arriola. Tampoc hi serà Albert Orriols “Urri”, que ja podria reaparèixer en la propera jornada contra el Lleida Esportiu.

El rival d’aquest diumenge és el Terrassa Futbol Club, entitat poliesportiva de Terrassa fundada l’any 190 que ha viscut fins a 16 temporades a Segona A La resta d’etapes s’ha mogut per les categories semi-professionals, sobretot per la Tercera Divisió (44 temporades) i la Segona Divisió B (20 temporades). Un Terrassa que la temporada anterior ja va competir a la nova Segona RFEF acabant en vuitena posició amb 47 punts.

Actualment ocupa la setena posició amb 34 punts, a només un de la promoció d’ascens a Primera RFEF. Després de tres derrotes consecutives, els egarencs s’han refet amb la golejada a Sagunt (1-4) i l’empat al camp del Lleida Esportiu (0-0). A l’Olímpic, on recentment s’ha canviat la gespa artificial, els seus registres són de cinc victòries, quatre empats i tres derrotes. El màxim golejador és Jordi Cano, autor de sis dianes. Una mala notícia a la plantilla del Terrassa és la nova lesió de l’ex-Olot Albert Vivancos, que pateix una ruptura al menisc intern del genoll dret i haurà de passar pel quiròfan. També s’ha lesionat un altre migcampista, Àlex Fernández, amb una fractura al cinquè metatarsià del peu esquerra.

El partit, corresponent a la jornada 25 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 17.00h a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Es podrà seguir per Ràdio Olot i també per insports.tv. Busquem la novena jornades sense perdre! Som-hi equip!

BAIXES: Ayala (sanció), Urri, Carles i Ferran (lesió)

La prèvia de Blázquez

“Hem de seguir amb aquesta ratxa, a veure si a Terrassa podem encadenar la novena setmana sense perdre. Aquest és el camí”.

“Nosaltres anem a guanyar, no se’m posa al cap anar a un camp a no guanyar. Després que passi el que hagi de passar”.

“Mai miro els resultats dels rivals, anem pensant en el nostre partit i si traiem els tres punts, serà bo segur. SI estiguéssim mirant la classificació, fa quatre setmanes ens haguéssim suïcidat tots”.

“Hem parlat del partit de la primera volta però en cap moment l’hem agafat de referència. Fa molt de temps, diferents jugadors i diferents condicions. No ens ho agafem com una revenja”.

“El Terrassa ha anat canviant coses, els últims partits no ha volgut tenir tant la pilota. Està on està pels jugadors que té”

“Mirarem de ser protagonistes, és quan estem més còmodes. També haurem d’estar bé sense pilota”

Precedents

Quatre victòries, dos empats i vuit derrotes són els registres de la Unió Esportiva Olot a l’Olímpic de Terrassa. L’últim enfrontament és de la temporada 2016-17 a Tercera Divisió amb el resultat de 2-1. Marc Mas va marcar el gol del conjunt aleshores dirigit per Ramon Maria Calderé.

Leave a Reply