Dos minuts letals (Terrassa FC 2-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot veu escapçada la ratxa de vuit partits sense perdre a l’Olímpic de Terrassa. Els egarencs s’han imposat amb dues dianes en el tram final pràcticament consecutives de Servetti, amb possible falta sobre Arnau Fàbrega, i Jordi Cano. Poc abans, Xumetra ha disposat d’una oportunitat claríssima per avançar-nos en el marcador. Proper obstacle, Lleida Esportiu a casa.

Avui no ha pogut ser. Després de dos mesos empatant o guanyant els nostres partits, avui la UE Olot ha encaixat la derrota al remodelat Olímpic de Terrassa. Primera meitat força igualada amb embranzida inicial del Terrassa FC. Un parell d’ocasions d’Adri Lledó i Jordi Canó abans que l’Olot comencés a engegar la maquinària ofensiva. Especialment actiu ha estat Manel Busquets, que no ha pogut culminar una paret amb Forgas i després se n’ha anat per línia de fons i ha servit una passada de la mort que no ha trobat rematador. El mateix Forgas no ha enganxat amb prou potència una centrada des de l’ala esquerra de David Bigas.

A la represa el partit ha embogit i els dos equips han trepitjat més àrea rival. Blázquez ha mogut banqueta amb l’entrada de Valverde i Xumetra. Precisament aquests han estat els protagonistes de la millor opció dels garrotxins. Roba la cartera el figuerenc, habilita Xumi dins l’àrea i posa la rosqueta que surt fregant al pal, desviada lleugerament per un defensa tot i que l’àrbitre ha assenyalat servei de porteria. I del possible 0-1 hem passat a l’1-0. Jugada embolicada dins l’àrea olotina, Arnau Fàbrega atura en primera instància, no pot blocar la pilota, apareix Servetti que xuta pilota i també el braç del llançanenc però l’àrbitre dóna validesa al gol (74′). Encara tocats per aquesta acció, nova fuetada després d’una pèrdua al centre del camp. Jordi Cano l’empala amb cama esquerra ben ajustada al pal i signa el segon dels vallesans (76′). Dos minuts fatídics que han canviat el signe d’un partit que se’ns havia posat bé per puntuar. Els detalls, els famosos petits detalls. D’aquí fins al final, més canvis amb els joves Terma i Forés, una gran ocasió per Lluís Aspar i l’expulsió de Marc Castells per doble groga.

Una pedra en el camí, hem tingut dies millors. Però els hem superat i seguim en la lluita, ara a dos punts del play-out que ocupa el Lleida Esportiu, proper rival de l’Olot diumenge vinent a les 12 del migdia a l’Estadi Municipal. No cal dir que és una final i que l’hem de jugar tots. És l’hora de la veritat, la crida està feta. Tots amb l’Olot, junts ho salvarem!

FITXA TÈCNICA

Terrassa FC: Marcos, Diego Garzón (David Jiménez, 37′), Neeskens, Lucas Viña (c), Carlos Martínez (Karim, 59′), Adri Lledó, Morales, Jordi Cano (Fran González, 82′), Servetti, Spartalis (Vacas, 82′) i Meshak.

UE OLOT: Arnau, Castells, Eloi (c) (Terma, 78′), Forgas (Xumetra, 57′), Èric, Vilanova, Callís, Gonzalo, Aspar, Manel (Forés, 78′), Bigas i Saïdou (Valverde, 57′).

Gols: 1-0, Servetti (74′), 2-0, Jordi Cano (76′). 

Àrbitre: Juan Manuel Gordillo Escamilla. Ha amonestat amb TG a Ernest Forgas i Calllís. Ha expulsat amb doble TG a Marc Castells.

Incidències: partit corresponent a la jornada 25 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF disputat a l’Estadi Olímpic de Terrassa amb més d’un miler d’espectadors.

 

Leave a Reply