Pedro Dólera: “Em feia molta il·lusió formar part de la història d’aquest club”

Pedro Dólera ha estat presentat aquesta tarda com a nou tècnic de la Unió Esportiva Olot a la sala de premsa de l’Estadi Municipal. El barceloní, ex del Prat i l’Europa amb llargues trajectòries al futbol català, s’ha mostrat il·lusionat per afrontar aquest nou repte lluny de la seva zona de confort. El president Joan Agustí ha destacat la competitivitat de Dólera i el director esportiu Sergi Raset ha posat èmfasi en el lideratge i l’entusiasme que li ha transmès. Arriba acompanyat finalment de Xesco Rivas, el seu home de confiança que exercirà de segon entrenador. 

Pedro Dólera, nou tècnic de la UE Olot:

“Agrair l’oportunitat de ser aquí, estic molt il·lusionat. És un club que ha anat de menys a més i fa goig veure’l des de fora. Vinc amb la il·lusió de fer un equip competitiu i que tingui una forma de jugador, fàcil de reconèixer”.

“Volem un equip protagonista amb la pilota i que generi ocasions. També intentar no encaixar per sumar de tres en tres i estar en la part alta, ser un equip sòlid i junt. Serà una Tercera Divisió molt dura, hi ha molts equips amb el mateix objectiu”.

“Vull jugadors que vulguin ser a l’Olot i que ho tinguin clar des del principi. Necessitava sortir de la meva zona de confort, vull sentir-me entrenador de futbol en un club gran i amb possibilitats. Tenir una ciutat bolcada amb el seu equip, em feia molta il·lusió formar part de la història d’aquest club” .

“He sentit que aquí em volien i jo també volia venir. Tenia molt clar que si l’Olot era una opció, a mi em feia patxoca. Intento deixar la meva empremta allà on em volen i créixer amb el club”.

“En Xesco Rivas serà el meu segon entrenador. Ha estat al Divisió d’Honor de la Gramenet, també ha estat a Mèxic en una escola de futbol. Domina l’estratègia, ens aportarà lideratge i és molt proper amb els jugadors. Sap com vull treballar i em facilita la feina”.

Joan Agustí, president UE Olot:

“Aterrem a la Tercera Divisió, una categoria extremadament digne i és un honor estar en aquesta categoria. Hem tingut una trajectòria d’onze anys entre Segona B i Tercera que ens ha servit per projectar el club”.

“Hem portat un entrenador de trajectòria, un home que ens aportarà competitivitat. L’objectiu és fer les coses el millor possible i intentar estar a la part alta amb jugadors de casa, de comarques de Girona i catalans”.

“Som conscients que ascendir tres vegades seguides és complicadíssim, no podem prometre ser un club que automàticament puja cada temporada que està a Tercera”.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot:

“Buscàvem un perfil d’un tècnic amb experiència que conegués els camps de la categoria, que tingués un recorregut i un model de joc propi per treure el màxim rendiment dels jugadors”

“Vaig parlar amb en Pedro i de seguida em va enganxar el seu entusiasme i lideratge, això és el que necessitem després d’una temporada dolenta a nivell de resultats”.

“Espero que puguem confeccionar una bona plantilla per competir a Tercera, una categoria on estem molt ben acostumats. Hi haurà molts equips que voldran el mateix, hem de ser molt humils i competir fins al final”.

“Volem que sigui un equip molt difícil de guanyar, un equip treballat i amb tots els valors que té aquest club”.

 

 

Leave a Reply