Pedro Dólera és el nou entrenador de la UE Olot

El tècnic barceloní ocuparà la banqueta del primer equip de la Unió Esportiva Olot en el nou projecte a Tercera RFEF. Dólera, un dels entrenadors de referència del futbol català, acumula més de 600 partits entre AE Prat i CE Europa en les categories de Segona B i Tercera Divisió. Vindrà acompanyat de Xesco Rivas com a segon i serà presentat aquesta tarda (16.30h) a la sala de premsa de l’Estadi Municipal. 

Pedro Dólera Corpas (Barcelona, 1973) és exfutbolista del futbol català en clubs com la Montañesa, AE Prat i UE Cornellà. A les banquetes, la seva primera experiència va ser a Primera Catalana amb el Marianao Poblet (2006-2009). A partir d’aquí fa al salt al CE Europa, competint diverses temporades a Tercera Divisió, guanyant la Copa Catalunya i disputant el play-off d’ascens a Segona B. Van ser quasi 250 partits dirigits en la seva etapa al Nou Sardenya. Tot seguit faria al salt al conjunt potablava, l’AE Prat, on hi ha viscut vuit temporades (2015-2023). Al Sagnier es va coronar amb dos ascensos a la divisió de bronze (2015-16 i 2018-19) i més de 600 partits portant la batuta.

Dólera es caracteritza per construir blocs ordenats i ben treballats defensivament, competint en tot moment amb recursos limitats, com demostren les temporades al Prat on ha salvat la categoria i ha aconseguit grans èxits a Tercera. Rigor, personalitat, caràcter i el talent necessari per triomfar i fer-se un nom en el futbol semi-professional. El tècnic barceloní, que portarà Xesco Rivas com a segon entrenador, serà presentat aquest dilluns a les 16.30h a l’Estadi Municipal al costat del president del club, Joan Agustí, del vicepresident esportiu, Dionís Cros, i del director esportiu, Sergi Raset.

És tot un plaer que ens acompanyis en aquesta nova aventura a la Garrotxa. Benvingut, Pedro! La teva sort serà la nostra!

Foto: L’Esportiu de Catalunya

Leave a Reply