Albert Blázquez, un curs més de fidelitat al club

Després de la seva petita experiència a les banquetes i ja recuperat de la lesió al tendó d’Aquil·les, el capità besaluenc tornarà a vestir-se la samarreta de la Unió Esportiva Olot per novena temporada consecutiva. Dos ascensos i quasi 190 partits del defensa garrotxí de 31 anys, garantia de qualitat, lideratge i compromís. Sempre amb tu, Albert! Ara des de dins!

Declaracions d’Albert Blázquez

“Vull agrair al club, al director esportiu i al míster que m’han donat la confiança per formar part de la plantilla i per seguir jugant, que és el que volia. Espero tornar-ho amb un bon nivell de futbol i aportar el punt de veterania i de saber què és jugar a Tercera Federació”

“Miraré d’ajudar el que pugui dins al camp i al vestidor, sobretot amb els joves, que estiguin a gust i donin el nivell”

“Després d’un descens, l’Olot ha d’aspirar a estar a dalt, a lluitar per les primeres places i a final d’any ja es veurà. Mirar de començar bé i portar una bona dinàmica per aconseguir estar més amunt”

“Veig que s’estan fent bons fitxatges amb ex-companys com Marc Mas o Pedro, estic molt content que tornin i ser que són jugadors d’un gran nivell. Combinat amb els joves que venen i els que es queden, mirarem de fer la millor temporada possible”

 

Leave a Reply