David Bigas seguirà sent un dels nostres

El lateral peraladenc també arriba a un acord de renovació i encetarà la seva sisena campanya en dues etapes a la Unió Esportiva Olot. David Bigas compta amb dos ascensos a Segona B en els més de 120 partits disputats a la Garrotxa. Força, caràcter i implicació, un exemple del que es coneix com suar la samarreta. I per un any més, David! Junts serem més forts!

Declaracions de David Bigas

“Molt content de seguir un any més al club. La veritat és que ja hi porto uns quants anys i m’hi sento com a casa. Agraeixo al club la confiança, en especial del president Joan Agustí”.

“Crec que per edat i experiència toca fer un pas endavant, igual que l’any passat, i ajudar a l’equip en tot el que faci falta, tant amb els més joves com amb els nouvinguts”

“Els dos anys que he estat amb l’Olot a Tercera s’ha aconseguit l’ascens. Crec que aquest serà en la línia dels anteriors i amb Pedro Dólera d’entrenador tot serà més fàcil. M’agradaria aconseguir el meu quart ascens de Tercera a Segona B”

“A part d’experiència, puc aportar velocitat i arribada per la banda esquerra, a més de contundència en defensa”.

Leave a Reply