Eric Mourin (CF Montañesa), joventut i competència sota pals

La Unió Esportiva Olot incorpora Eric Mourin, jove porter procedent de la Montanyesa, on ha estat titularíssim aquesta temporada a Tercera Federació. Format en clubs importants com FC Barcelona, Europa i Cornellà, el badaloní competirà amb Albert Batalla per un lloc a la porteria. Es tracta de la setena cara nova del projecte de Pedro Dólera quan falten només dos dies per començar els entrenaments.

Eric Mourin Hernández (14-04-2002, Badalona) es va formar al futbol formatiu del FC Barcelona, on va estar sis temporades fins a la categoria d’infantil. Aleshores va saltar a la UE Cornellà, club en el qual va militar cinc cursos fins a cadet. El primer any de juvenil, en categoria Nacional, el va disputar a Badalona, el segon, ja a Divisió d’Honor, va ser a les files del CE Europa i el tercer, també a DH, defensant els colors un altre cop de la UE Cornellà, amb qui va arribar a debutar a Segona B. Com a amateur, ha acumulat dos anys al CF Montañesa, el primer a Primera Catalana i el segon a Tercera Divisió, disputant fins a 32 partits i sent un dels homes més destacats.

Es tracta d’un porter ràpid, àgil i segur, que té un bon 1×1 i bons reflexos per salvar situacions compromeses. Futbolista molt jove, 21 anys, amb projecció i marge de millora que ha escollit la UEO per fer un salt en la seva carrera esportiva. Competirà amb Albert Batalla per un lloc sota pals, dos porters de garanties que augmentaran el nivell en aquesta posició tan específica del camp.

Benvingut al club, Eric! A per totes!

Declaracions d’Eric Mourin

“Molt content de signar per un club com l’Olot i amb moltes ganes de tornar el club on es mereix. Aportaré el màxim de mi per aconseguir l’objectiu”

“Veig un projecte renovat i molt ambiciós amb un clar objectiu, que és tornar el club a Segona Federació i lluitarem per fer-ho possible”

“Crec que puc aportar moltes ganes, il·lusió i treball, donaré el cent per cent per a que aquest sigui un gran per a tots”

Leave a Reply