MGC Mutua, nou patrocinador de la UE Olot

Aquest dilluns s’ha presentat l’acord de patrocini entre la Unió Esportiva Olot i MGC Mutua, entitat asseguradora barcelonina sense ànim de lucre que lluïrem a la part dorsal de la samarreta del primer equip. El president Joan Agustí ha destacat la vessant social i solidària de MGC Mutua, mentre que el vicepresident Enric Vila ha recalcat la importància dels patrocinadors en aquest projecte de valor compartit. 

Enric Vila, vicepresident de promoció econòmica de la UE Olot

“La MGC Mutua ens vol donar suport en aquest projecte de triple compromís; esportiu, formatiu i social”

“Els nostres patrocinadors juguen un paper molt important, és una de les principals rúbriques dins del pressupost d’ingressos. El patrocini esportiu és un acte de generositat d’una empresa que se sent identificat amb els valors d’un club”

“MGC Mutua és una entitat asseguradora implicada amb la societat d’una forma solidària. Ofereixen assegurances personals de qualitat i en benefici exclusiu dels seus socis, únics propietaris de l’entitat”

“Compartim valors com l’honestedat, la coherència, la il·lusió, el compromís, l’esforç, la transparència i la solvència”

Guillermo Padrisa, cap d’institucions de MGC Mutua

“Tenim una filosofia de proximitat amb el nostre territori, és un plaer ser un dels nous patrocinadors de la Unió Esportiva Olot”

“Una entitat centenària amb una sèrie de valors importants i que col·labora amb entitats socials i projecte solidaris”

“Fem aquest tipus d’accions perquè ens agrada compartir aquests valors i en un concepte de futbol diferent amb jugadors només catalans, que dóna un valor afegit important”.

Joan Agustí, president de la UE Olot

“Són gent que volen ser coneguts i reconeguts per la seva aportació solidària a la societat, això és formidable i ens dóna peu per poder parlar del futbol social sostenible i de les col·laboracions que tenim amb les entitats del territori”

“Tenim les mateixes intencions, fem una feina molt semblant i estem contentíssim de signar aquest acord amb vosaltres”

Leave a Reply