Pablo Ufano (Numància B), nou davanter de la UE Olot

La Unió Esportiva Olot concreta el fitxatge de Pablo Ufano, davanter barceloní de 22 anys que arriba del filial del Numància. Ufano, a qui Pedro Dólera va fer debutar a Segona B a les files de l’AE Prat, és un davanter que destaca per la seva mobilitat, corpulència i instint. Ahir ja es va entrenar amb els seus companys i podria estrenar-se aquest dimecres en l’amistós contra el Girona FC.  

Pablo Ufano Sánchez (26-04-2001, Barcelona) es va formar a la UE Cornellà fins a Divisió d’Honor juvenil, aleshores va saltar a l’AE Prat, club amb el qual va debutar a Segona B de la mà de Pedro Dólera (2020-21). Després va marxar a l’Hércules per jugar al seu filial de Tercera RFEF. Tot seguit, camí de tornada cap al Sagnier i l’última mitja temporada l’ha disputat amb el filial del Numància. Ha jugat 15 partits, 9 com a titular, i ha marcat 2 gols.

Es tracta d’un davanter molt versàtil que pot córrer a l’espai amb la seva mobilitat però que també té joc d’esquenes aprofitant la seva envergadura. Un futbolista molt jove que té marge de millora que vol créixer amb gols i treball aquí a la Garrotxa, compartint posició amb Marc Mas i Marc Roquet.

Benvingut al club, Pablo! Et desitgem el millor en aquesta nova etapa!

Declaracions de Pablo Ufano

“Molt content, tenia moltes ganes d’arribar. Quan em van trucar el míster i el director esportiu em va semblar una proposta molt atractiva i les primeres sensacions han estat molt bones”

“Afronto aquesta temporada amb moltes ganes i confiança. El míster em va dir que tenia moltes ganes que vingués aquí i això em va atraure molt per firmar per l’Olot”

“Veig un equip molt fort i amb molta intensitat. Crec que donarem molta guerra i espero que assolim l’objectiu marcat, que és tornar a Segona RFEF”

“Em considero un davanter ràpid, vaig bé de cap gràcies a la meva alçada, m’agrada jugar d’esquenes i anar a l’espai”.

 

Leave a Reply