Bruno Perone (Cerdanyola), reforç d’alçada en defensa

La Unió Esportiva Olot cobreix el buit en defensa de Lluís Aspar amb l’arribada de Bruno Perone, central brasiler de 36 amb una llarga experiència en el futbol català. Nàstic de Tarragona, UE Costa Brava, AE Prat (on va coincidir amb el míster), UA Horta o Cerdanyola FC han estat alguns dels equips que ha militat. De físic poderós i exquisit en sortida de pilota, Perone augmenta les prestacions defensives al costat d’Uri Ayala i Roger Barnils. 

Bruno Caldini Perone (06-07-1987, Sao Paulo) atresora una dilatada trajectòria en equips pràcticament de tot el món. Des del Brasil (Tombense, Figueirense) fins a la Índia (Kerala Blasters), passant pel Regne Unit (Queens Park Rangers) o Estats Units (Wilmington Hammerhead). A nivell estatal ha passat per clubs com Real Zaragoza (Segona A), Hércules CF o Extremadura UD. Últimament ha desenvolupat bona part de la seva carrera a Catalunya, per exemple a les files del Nàstic de Tarragona (2016-18), un curs entre UA Horta i l’AE Prat de Pedro Dólera (2020-21), UE Costa Brava (2021-22) i Cerdanyola FC (2022-23), marcant el gol de la permanència del conjunt vallesà a Segona Federació.

Es tracta d’un futbolista ja veterà (36 anys) amb bona sortida de pilota i excel·lent desplaçament en llarg. Un defensa poderós en el joc aeri (més de 1’90) que sempre ha estat en superiors categories, fins i tot en el món professional. Perone donarà un plus d’ofici i saber estar al conjunt de Pedro Dólera després de la baixa de Lluís Aspar.

Benvingut al club, Bruno! Sort i encerts en aquesta nova etapa!

Leave a Reply