Fins que les cames aguanten (UE OLOT 0-2 CE Sabadell)

La Unió Esportiva Olot torna a igualar el nivell físic d’un rival de categoria superior però acaba sucumbint a la segona meitat. El CE Sabadell s’imposa amb dianes de Marc Domènech i Guillem Naranjo en el segon test de pretemporada dels olotins. Debut del central Bruno Perone en una tarda amb gairebé 600 espectadors a l’Estadi Municipal. Propera parada, Copa Catalunya contra la Fundació Grama. 

Primera meitat molt seriosa del conjunt de Pedro Dólera amb intensitat i pressió alta. El Sabadell no es sentia còmode i l’Olot cada vegada acaparava més pilota amb el criteri de Pedro, Urri i companyia. Una de les novetats a l’onze, Juvi ,va disposar de la primera ocasió després d’una bona interceptació. També Marc Mas en va tenir una de clara a passada filtrada d’Urri. Per part del Sabadell, una rematada al segon pal que Batalla va poder rebutjar amb  una bona intervenció. A destacar, el bon rendiment de Joan Maynau per la banda esquerra i les pinzellades d’un altre debutant a l’onze, l’atacant Marc Roquet.

Com és lògic, ball de canvis al descans i una segona meitat més trencada que el conjunt arlequinat va saber decantar cap al seu costat. Una de les substitucions va ser Èric Mourin per Batalla sota pals i el jove barceloní no va passar desapercebut amb un parell de parades de mèrit. No va poder fer res en el gol de Marc Domènech després d’un desajust defensiu (58′). Els vallesans, més frescos i amb la irrupció d’homes importants, van fer un pas endavant i van generar més perill a l’àrea rival. Ja a les acaballes, Guillem Naranjo va anotar el segon després d’una bona acció per banda dreta (88′). Abans, Pablo Ufano havia tingut l’empat en una rematada de cap i el jove Martí Coderch, en temps afegit, va poder estrenar-se en una oportunitat molt clara a boca de canó. Cal remarcar el debut del central Bruno Perone al costat del jove del filial Uriel Brugnoni, que també disputava els seus primers minuts amb l’Olot.

Final del segon test, altre cop amb bones sensacions per al conjunt de Pedro Dólera davant d’un conjunt de dues categories més. Seguim avançant en conceptes tàctics i també a nivell físic, el més important en aquestes alçades de pretemporada. El proper duel ja serà competició oficial, dissabte vinent (19.30h) a Santa Coloma contra la Fundació Grama en la primera ronda de la Copa Catalunya. Som-hi!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Maynau, Juvi, Ayala, Blázquez (c), Marc Mas, Urri, Pedro, Forés, Roquet i Joel Gómez. També van jugar Èric Mourin, Terma, Ufano, Uri González, Bigas, Manzano, Bruno Perone, Doura, Port, Uriel i Coderch.

CE Sabadell: Ortolà, Víctor Álvarez, Javi Gómez, Marruecos, Astals, Amelibia, Biel Farrés, Raúl Baena, Guillem Naranjo, Paulo Monroy i Sander. També van jugar Moha, Carrió, Pau Resta, Beitia, Gualda, Cristian Herrera, Valter, Marc Domènech, Suárez, Ivan Tébar, Vladys, Callejón i Sebas.

Gols: 0-1, Marc Domènech (58′), 0-2, Guillem Naranjo (88′)

Àrbitre: Marc Pujol Prat

Incidències: partit amistós de pretemporada disputat a l’Estadi Municipal d’Olot davant de 585 espectadors.

Leave a Reply