Olot i Figueres, junts en el 1r Torneig Benèfic TEA (16 d’agost)

Aquest migdia a l’Estadi de Vilatenim s’ha fet l’acte de presentació del 1r Torneig Benèfic TEA que enfrontarà diversos equips de la Unió Esportiva Figueres i la Unió Esportiva Olot el proper dimecres 16 d’agost a partir de les 6 de la tarda. En concret, s’enfrontaran els primers equips masculins i femenins dels dos conjunts, així com el Juvenil A i els equips d’integració (Club Atletisme Garrotxa). Tots els beneficis d’aquesta edició aniran destinats a TEA Alt Empordà, l’associació de familiars de nens i nenes amb trastorn de l’espectre autista. Ja s’ha acordat que, de cara a l’estiu vinent, el torneig es traslladarà a Olot amb la recaptació per a TEA Garrotxa.

A la roda de premsa d’avui hi han assistit els presidents de UE Figueres (Narcís Bardalet) i UE Olot (Joan Agustí), l’alcalde de Figueres (Jordi Masquef) i representants del TEA Alt Empordà (Estefanía González) i TEA Garrotxa (Raquel Clota).

Joan Agustí, president UEO

“Felicitar a la UE Figueres per la seva sensibilitat i organització del torneig benèfic. Entenem el futbol com una de les millors eines de cohesió social i treballem amb les entitats socials de la Garrotxa per la inclusió i integració”

Raquel Clota, membre de Tea Garrotxa

“Agrair a la UE Figueres i UE Olot tota la feina que feu i la visibilitat que doneu a les nostres entitats. El nostre reconeixement per l’ajuda que ens oferiu a través d’aquesta gran iniciativa solidària que hem començat plegats”

Leave a Reply