Fode Diakhaby (Alcorcón B), un extrem per completar la línia

La Unió Esportiva Olot enllesteix la parcel·la ofensiva amb la incorporació de Fode Diakhaby, extrem barceloní d’origen senegalès format al RCD Espanyol. Futbolista de 24 anys que destaca per la seva velocitat i habilitat, també ha passat per CE Europa, CD Ebro i els filials del Mallorca i l’Alcorcón, on ha jugat els dos últims cursos. Fode ja es va entrenar ahir amb els seus companys i podria tenir els primers minuts aquest dissabte al camp de la Grama. 

Bangaly Diakhaby Danfakha (10-02-1999, Senegal), conegut futbolísticament com a Fode, va formar-se al futbol base del RCD Espanyol, on va estar des de benjamins fins arribar al filial. Després va marxar cedit al CE Europa de Tercera i al CD Ebro de Segona B (2018-19). La temporada següent va saltar al RCD Mallorca per tornar al CE Europa en el curs 2020-21. Els dos últims anys ha estat a les files de l’AD Alcorcón B, primer a Tercera RFEF i després a Segona RFEF, disputant una quarantena de partits amb el filial del conjunt madrileny.

El barceloní d’origen senegalès és un perfil de futbolista que no hi havia a la plantilla actual, jugador esquerrà que destaca per la seva velocitat, bon un contra un i agressiu a l’espai. Ajudarà a eixamplar el camp amb les seves desmarcades i ampliarà el ventall de recursos ofensius al costat de Marc Mas, Ufano, Roquet i companyia.

Declaracions de Fode

“Estic molt content d’arribar a un gran club és l’Olot. Sempre he rebut bones paraules sobre aquest club i en saber que tenia la possibilitat d’anar-hi, no ho vaig dubtar gens”

“És un projecte bonic, veig un equip amb l’ambició de tornar a Segona Federació. Crec que puc aportar desequilibri, velocitat i treball, espero poder fer un gran any i ajudar l’equip al màxim”. 

 

 

Foto: AD Alcorcón

Leave a Reply