“El que Olot es mereix”, la nova campanya de socis 2023-24

Presentem la nova campanya de socis de la Unió Esportiva Olot per a la temporada 2023-24. Porta com a eslògan “El que Olot es mereix” i té com a objectiu augmentar la massa social, especialment entre el públic jove amb el carnet entre 18 i 30 anys. Congelem tarifes amb preus assequibles per a tota la família i ho completem amb promocions al costat de Bonpreu Esclat i Oliva Motor. Un projecte d’arrelament i futbol social únic dins del panorama català que necessita suports i col·laboració des de tots els àmbits possibles.

A les portes d’iniciar un nou curs, ple de reptes bonics i noves il·lusions, llancem la campanya de socis “El que Olot es mereix” amb la voluntat de recuperar l’esperit de club i de ciutat per tornar a la categoria perduda el curs passat, en referència al Sènior Masculí. Pel que fa al femení, intentarà fer un bon paper en el retorn a Primera Catalana, així com el Juvenil A, que torna a Lliga Nacional. Un curs de molts èxits al planter del club amb sis títols entre masculins, femenins i futbol social, fomentant la vessant competitiva i formativa però també inclusiva i integradora. La idea és seguir creixent i progressant a tots els nivells, també en l’àmbit social, on continuem arrelats al territori i lluïm convenis amb entitats com Càritas Garrotxa, TEA Garrotxa, Banc de Sang i Teixits, Òmnium Garrotxa, Centre Penitenciari Puig de les Basses i INTEGRA, distribuidor oficial de la roba del club.

Una campanya en la qual, evidentment, volem augmentar el volum de socis potenciant sobretot el Carnet Jove, la franja d’edat entre 18 i 30 anys, per tal de rejovenir el públic de l’Estadi i fer més gresca i sarau en dies de partit a casa. És per això que congelem les tarifes de preus de la temporada passada amb imports assequibles per a que tota la família gaudeixi del futbol a Olot.

Pel que a fa les promocions, Bonpreu Esclat renova el seu compromís amb el club i ofereix 6 vals descompte de 5€ per aplicar a les compres ONLINE a través de la seva web (*compra mínima de 35€). Aquest any hi afegim Grup Oliva Motor, concessionari olotí que ofereix condicions especials no transferibles als socis de l’Olot que s’identifiquin (*per a totes les marques i fins el 31 de desembre).

FES-TE SOCI AQUÍ: https://www.ueolot.com/categoria/soci-ue-olot-2023-24/

També a les oficines de l’Estadi Municipal (matins al telf 972 26 06 98) a la Botiga INTEGRA-UEO (Carrer Sant Rafel, 24 d’Olot) o al mail socis@ueolot.com. 

Leave a Reply