Roquet il·lumina el camí (Fundació Grama 3-4 UE OLOT)

Remuntada espectacular de la Unió Esportiva Olot a Santa Coloma per passar de ronda a la Copa Catalunya. Un doblet exprés del vigatà Marc Roquet ens permet seguir vius a la competició en la represa del partit ajornat per l’apagada elèctrica. Capacitat de superació i efectivitat davant d’un dels candidats a l’ascens amb l’estrena de Roger Barnils a l’eix central. Aquest cap de setmana, segona eliminatòria contra el Sant Andreu. 

En vint minuts poden passar moltes coses. Tantes com capgirar el marcador i obtenir el bitllet per a la següent fase de la Copa Catalunya. Dólera ha revolucionat l’onze amb l’entrada de Mourin, Barnils (que ha redebutat amb l’Olot), Fode o Pablo Ufano, un onze eminentment ofensiu que ha tret els seus resultats. Ben aviat Marc Roquet ja ha aconseguit la diana de l’empat. Servei de banda de Bigas, pentina Ayala i el vigatà afusella la xarxa amb una volea imparable (86′). No s’ha arronsat la Grama, que ha estat a punt de tornar a igualar les forces amb un tir de Ñito directament a la creueta. Però avui la sort estava de cara per a l’Olot, especialment per a Roquet, que ha controlat, s’ha girat i l’ha clavat per tot l’escaire des de la frontal (93′). Doblet de l’osonenc en temps de descompte per deixar K.O el conjunt colomenc, que encara n’ha tingut una de clara a les botes de l’ex-Olot Kilian Villaverde.

Contents per l’entrega i la resposta dels nostres jugadors davant d’un dels favorits a l’ascens. Donar la volta al marcador i fer-ho en tan poc temps diu molt de l’ambició i la qualitat futbolística d’aquest equip. Propera parada, Sant Andreu, en un duel que es disputarà aquest cap de setmana (horari per confirmar). Seguim creixent amb la primera victòria! La primera de moltes!

FITXA TÈCNICA

Fundació Grama: Sergio (p), Palomeque, Juan Carlos, Trilla Galeano, Angel, Padilla, Ñito, Biel Rodríguez, Guillem Pujol i Kilian.

UE OLOT: Mourin, Barnils, Ayala, Marc Mas, Urri, Pedro, Ufano, Forés, Roquet, Bigas i Fode.

Gols: 3-3, Roquet (86′), 3-4, Roquet (93′).

Àrbitre: Brian Díaz Díaz. Ha amonestat a Juan Carlos (Grama) amb TG.  

Incidències: represa del partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya amb un centenar d’espectadors al Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

Leave a Reply