PRÈVIA COPA CAT: L’escull quadribarrat

Després de superar amb remuntada a la Fundació Grama, la Unió Esportiva Olot disputa aquest diumenge (19.00h) la segona ronda de la Copa Catalunya davant de la UE Sant Andreu. El conjunt de Xavi Molist, que es va desfer del Peralada, s’ha reforçat amb jugadors de nivell com l’ex-Olot Ernest Forgas per encarar el nou repte de Segona Federació. El partit, de forma excepcional, es disputarà al CEM Bon Pastor i se’l perdrà Albert Blázquez, lesionat muscularment. 

L’Olot en vol més. Els vint minuts de la represa del partit contra la Grama van deixar sensacions molt positives, no només per la doble resolució de Marc Roquet. sinó pels bons detalls de Fode per banda esquerra, l’estrena de Barnils i un esperit de lluita i superació fins al xiulet final. Tot això, evidentment, barrejat amb efectivitat i aquell punt de fortuna que també necessitarem durant la lliga. Ara afrontem un nou repte, també en territori barceloní, i sense el lateral Albert Blázquez, que estarà dues setmanes de baixa per una elongació al bíceps femoral.

El rival és la Unió Esportiva Sant Andreu, flamant nou equip de Segona Federació i campió del Torneig dels Històrics. Arriba a la cita després de guanyar al CF Peralada amb gol de Sergi Serrano (1-0). Partit jugat, com el nostre, al CEM Bon Pastor, camp de gespa artificial i de dimensions reduïdes. Pel que fa a la plantilla quadribarrada, molts moviments amb l’arribada d’homes com el porter Nil Torreguitart (Hospi), els defenses Pau Rosales (Prat), Sergi Benítez (Prat) i Antonio Pelegrín (Manresa), els mitjos Juanan Gallego (Cerdanyola) i Pau Darbra (Manresa), i els davanters Toni Paredes (Vilassar), Sergi Serrano (Terrassa), Alexis García (Vilafranca) i un vell conegut, Ernest Forgas, que ja va veure porteria en l’Històrics contra l’Europa.

El partit, corresponent a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, es disputarà aquest diumenge a partir de les 19.00h i amb entrada gratuïta al CEM Bon Pastor, ja que el Narcís Sala encara no està operatiu. Tornem a Barcelona i intentarem tornar amb el bitllet per a la següent fase! Som-hi Olot!

BAIXES: Blázquez i Pedrosa (lesió)

Precedents

Els últims duels entre UESA i UEO es van produir fa dos cursos a Tercera Divisió. Al Narcís Sala, els olotins van vèncer per 0-3 amb gols de Sergi Arranz (2) i Ferri López. A la Garrotxa, en el matx de la segona volta, els tres punts també es van quedar a casa amb diana de Jordi Xumetra (1-0). I la tercera, triomf olotí en el play-off de Rubí amb gol in-extremis de Sergi Arranz (1-0)

Leave a Reply