PRÈVIA COPA CAT: Futur obert

Després de superar a la Grama i al Sant Andreu, la Unió Esportiva Olot busca colar-se a les semifinals de la Copa Catalunya amb la visita del CF Badalona Futur (dissabte, 19.30h). Conjunt de Segona RFEF entrenat per Ferran Costa i amb futbolistes desequilibrants com els ex-Olot Peque Polo i Víctor Valverde, autor del gol que va eliminar al Sabadell. Juvi i Blázquez són dubte per al conjunt de Pedro Dólera, que vol repetir la fita de l’estiu passat a la competició catalana. 

Plantar-se a les semifinals de la Copa Catalunya és a l’abast de pocs. Fer-ho, després d’eliminar fora de casa a la Grama i al Sant Andreu, encara té el doble de mèrit. I si a sobre ara et trobes un altre rival de superior categoria, el repte encara és més exigent. Això és el que busca la UE Olot en una pretemporada on poc a poc va encaixant les peces i, després de dues derrotes inicials contra Girona i Sabadell, ha trobat el camí de les victòries amb molt d’encert de cara a porteria. Especialment destacat el paper d’Albert Orriols “Urri” (4 gols), també de Marc Mas (2), Marc Roquet (2) i Pablo Ufano (1). Per aquest dissabte, Dólera té la baixa per lesió de Pedrosa i els dubtes de Pau Juvanteny “Juvi i del capità Albert Blázquez.

Pel que fa al rival, el CF Badalona Futur, arriba a la cita després de deixar al carrer tot un CE Sabadell (3-2). L’ex-Olot Víctor Valverde va clavar el gol de la victòria en una acció ràpida d’estratègia. Plantilla de molts quirats la que dirigeix Ferran Costa, l’ex del Manresa. Reforços com José Ortega a la porteria, Pedraza, Aleix Roig i Genar en defensa o Jaume Pascual i Barrero en posicions més ofensives. A més, han garantit la continuïtat dels Édgar Hernández, Fran Carbià, Xiker, Torras o Segura.

El partit, corresponent a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, es disputarà aquest dissabte a partir de les 19.30h a l’Estadi Municipal d’Olot. Feu una pausa a les vacances i acosteu-vos al camp per gaudir d’un duel ben atractiu amb un premi molt llaminer. El que Olot es mereix és passar de ronda! Som-hi tots junts!

BAIXES: Pedrosa (lesió)

La prèvia de Dòlera

“L’equip porta un molt bon treball en aquesta pretemporada, anem de menys a més i intentant assimilar conceptes. Dissabte tindrem un partit complicat contra el Badalona Futur, que ve d’eliminar al Sabadell. Veurem si som capaços de fer-los mal

“El Badalona Futur és un equip molt bo amb pilota, tècnicament tenen jugadors amb molt de nivell i costa treure’ls la bola. Són molt verticals amb velocitat a dalt i bon joc aeri en estratègia. Haurem d’estar molt bé amb pilota, ser un equip molt treballador per robar i sortir a la contra. Hem de ser valents perquè si no et quedes sense premi, no podem tenir errades grotesques perquè aquests equips te les cobren”

“Jo sempre espero el millor del meu equip, sempre m’he pres seriosament la Copa Catalunya i volem passar a semifinals. Venim de fer dos grans partits a camp contrari contra rivals molt difícils. M’agradaria que vingués molta gent a l’Estadi i que valorin aquesta competició, espero que ens donin suport”

Precedents

Mals records en els dos enfrontaments de la temporada passada a Segona RFEF. Derrota per 0-1 a casa amb gol in-extremis d’Altube i també derrota per 2-0 a Badalona amb dianes de Fran Carbià i Peque Polo.

Leave a Reply