Hi guanyem tots (UE Figueres – UE Olot)

Èxit rotund en la primera edició del Torneig Benèfic TEA entre les diverses seccions de la Unió Esportiva Figueres i la Unió Esportiva Olot. Hi van participar el Juvenil A, el Sènior Femení, el Club Atletisme Garrotxa i el primer equip masculí, que es va imposar al conjunt figuerenc per 0-2 amb dianes de Pablo Ufano i Jordi Manzano. Gran tarda solidària a Vilatenim amb sortejos de samarretes, nombrosa presència de públic i més de 5000 euros recaptats per a TEA Alt Empordà i les famílies de nens i nenes amb autisme.

Va ser una jornada especial, diferent. Un dia on el de menys era el resultat sobre la gespa i el que realment importava era la col·laboració i generositat dels aficionats. El primer partit de la tarda va ser el que va enfrontar els dos juvenils A, que militen a la mateixa categoria de Lliga Nacional. Va estar més encertat el conjunt local, que va aconseguir el triomf per 2-1. El gol dels olotins el va anotar Guillem Carmona.

Tot seguit va ser el torn del Sènior Femení d’Eduardo García, que va superar amb claredat a la UE Figueres, també de la mateixa divisió (Primera Catalana). El resultat final va ser de 0-5 amb una Anna Morchón superlativa, autora de dos gols. També va fer doblet Laia Carreras i Asse Trawally va completar la golejada.

El tercer duel, i segurament el més especial, va ser el de futbol inclusiu (Integra) entre la UE Figueres i el Club Atletisme Garrotxa. Partit amb alternatives i ocasions als dos costats que finalment es va decantar pel conjunt empordanès (1-0). Va ser, sens dubte, el matx que va arrencar més aplaudiments i atenció entre els dos equips que participen a la Millor Lliga del Món i que aporten valor social als respectius projectes.

Per acabar, un altre plat fort. El primer equip masculí de Pedro Dólera s’enfrontava a la UE Figueres de Roger Vidal, una llegenda olotina que enguany té el repte de dirigir un històric a la Lliga Elit. Els garrotxins van fer valer la seva superioritat, especiament en la primera meitat. Victòria per 0-2 amb gols de Pablo Ufano i Jordi Manzano, que va ser un dels més destacats. Minuts per a tothom pensant en el duel de dissabte de Copa Catalunya contra el Badalona Futur. No van jugar per precaució Juvi, Urri, Blázquez ni Fode i vam poder gaudir dels joves de la casa com Uriel Brugnoni, Martí Puigbert, Aleix Cahís i el figuerenc Doura Balde.

I com que havia empat entre els guanyadors dels partits (UE Figueres amb juvenils i inclusiu i UE Olot amb femení i masculí), tot es va decidir des del punt de penal, on Albert Batalla va aturar la pena màxima definitiu per portar el títol simbòlic cap a la Garrotxa. A casa nostra, on per cert, l’estiu vinent es celebració la segona edició d’aquest Torneig Benèfic TEA amb tota la recaptació per a TEA Garrotxa. De moment, ahir ja es van aconseguir més de 5.000 euros gràcies a la solidaritat del públic que es va acostar a Vilatenim. Gràcies a tothom per fer-ho possible!

Leave a Reply