Comunicat oficial de la Unió Esportiva Olot

Des de la Unió Esportiva Olot sempre ens hem manifestat en temes que afecten als drets dels nostres jugadors i jugadores i del futbol català. Aquest cop ens hem esperat a la celebració de l’assemblea general de la RFEF pensant que hi hauria una rectificació per part del seu president, Luis Rubiales, i d’una assemblea que representa la realitat del futbol espanyol, una realitat clientelista i antidemocràtica contrària al bon govern de l’esport que té més practicants de l’estat espanyol. 

Després dels fets ocorreguts a la celebració de la final del Mundial femení, de les insuficients rectificacions del president i de la manca de sensibilitat mostrada tant per ell com per l’assemblea general, des del nostre club creiem que les actituds i comportaments del màxim dirigent de la RFEF són motiu de denúncia, reprovació i vergonya per a qualsevol representant d’una federació o club esportiu.

Els valors i compromisos de la Unió Esportiva Olot, sempre vetllant pel respecte, la tolerància i la igualtat de gènere, estan completament allunyats d’aquestes actituds masclistes i autoritàries que en cap cas representen a la societat que nosaltres volem.

És per això que reclamem responsabilitats i exigim mesures contundents i dràstiques sobre els fets succeïts durant la consecució del Mundial de la selecció espanyola femenina, unes imatges a la llotja i en la celebració que estan totalment fora de lloc i que condemnem enèrgicament.

Sempre hem defensat els interessos de les futbolistes i els futbolistes de forma clara i respectuosa i això és el que seguirem fent.

 

Atentament,

 

Unió Esportiva Olot i Fundació UE Olot.

Leave a Reply