Per detalls (UE OLOT 0-0 UE Figueres)

La Unió Esportiva Olot hi posa el domini i les millors oportunitats, però el Figueres està més encertat en la tanda de penals i s’emporta la 54a edició del Torneig de l’Estany a Banyoles. Novament, i arran de les nombroses baixes, rotació d’efectius de Pedro Dólera amb bon paper dels joves del juvenil i del filial. Propera parada, Sant Gregori en el que serà el penúltim test de la pretemporada.

Contra el Badalona Futur va sortir cara, ahir va sortir creu. La loteria dels penals va deixar a la UE Olot sense poder revalidar el títol del Torneig de l’Estany, un clàssic de l’estiu a les comarques gironines. Primera meitat de molt control olotí i bones arribades de Marc Mas i Arnau Forés, amb dos llançaments que van obligar a intervenir decisivament a Marcel Expòsiot. Abans del descans, Urri va rematar al lateral de la xarxa en una acció on tota la grada va cantar gol per l’efecte òptic.

Més domini a la represa amb clares opcions per a Marc Mas, després de l’assistència d’Urri, i per a Pablo Ufano, que va enviar la pilota als núvols després de robar dins l’àrea. Al mateix Ufano li van anul·lar un gol per un dubtós fora de joc. Hi va haver minuts per a tothom, també per joves com Martí Puigbert que va aprofitar la seva oportunitat. L’esquerrà va fer lluir al porter Quintanas amb un cacau des de la distància. Precisament l’ex-Olot esdevindria providencial en la tanda de penals aturant el llançament d’Urri. Per part figuerenca, Pol Blay, Zou i Hugo no van fallar i van poder aixecar el guardó del Torneig de l’Estany.

Seguim amb la preparació, tot esperant recuperar els jugadors lesionats per a les properes cites. Diumenge, a les 19h, jugarem al camp de l’AE Sant Gregori contra un 3a Catalana. Abans hi haurà partit de veterans entre els dos conjunts. Endavant!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Mourin, Maynau, Barnils, Ayala, Terma, Marc Mas, Urri, Pedro (c), Ufano, Forés i Perone. També van jugar Doura, Uriel, Martí Puigbert, Mamudu, Uri Sánchez, Bramon i Kenneth.

UE Figueres: Marcel, Genís (c), Àlex Sánchez, Zou, Pau Soler, Moha, Pep Vergera, Joan Tubert, Pouget, Reñé i Pau Tubert. També van jugar Quintanas, Molas, Pol Blay, Bech, Hugo Garcia, Arnau Teixidor i Hicham.

Àrbitre: Francisco Javier Cozar Garrancho. Va amonestar amb TG a Ayala (UEO) i a Hicham (Figueres).

Incidències: partit corresponent a la final del Torneig de l’Estany a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles amb uns 400 espectadors.

Leave a Reply