Mèrits de sobre (CF Pobla 0-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot és infinitament superior al CF Pobla de Mafumet però no ho pot traduir en el marcador final. Els olotins han desplegat bon joc i nombroses ocasions en una excel·lent primera meitat. A la represa, Forés ha enviat un tir al travesser i Batalla també s’ha lluït en un parell d’arribades visitants. Sumem un punt en un escenari sempre difícil davant del filial del Nàstic de Tarragona. Seguim amb la confiança intacte per fer bo aquest empat diumenge vinent amb la Grama a casa. 

En un camp històricament maleït, la UE Olot ha disputat una primera meitat de molt nivell. Movent la pilota amb criteri, aprofitant la profunditat de les bandes i elaborant joc combinatiu que ha finalitzat en unes quantes arribades, capitalitzades per Marc Mas. El silenc ha rematat al primer toc, després a la mitja volta i finalment massa creuat en el que ha estat la millor ocasió després de la bona passada de Terma. També Ayala ho ha provat en joc aeri i Bigas ha posat una centrada ben enverinada que es passeja per la petita i Forés és a punt de culminar-la. Del bàndol local, entre zero i una aproximació en un petit embolic que Batalla ha solventat amb èxit.

L’Olot ha seguit produint joc ofensiu a la represa, especialment per la banda d’un Arnau Forés que ha disparat al travesser després d’un toc de qualitat de Blázquez. Per l’altre costat, jugada individual de Guillem Terma que finalitza al lateral de la xarxa. La Pobla ha despertat per uns instants amb una opció clara per a Dani García que Batalla ha pogut rebutjar amb una gran intervenció. Però era l’Olot qui tornava a la càrrega; centrada rasa de Blázquez que el porter Font desvia amb la punta dels guants. I en els últims minuts dues més amb la testa per a Marc Mas, avui de pega davant de la xarxa. Dólera ha posat tota la carn a la graella amb Moha Chabboura, que avui redebutava amb el conjunt olotí, i amb Pablo Ufano, que n’ha tingut una volea franca en temps afegit.

No ha volgut entrar, avui no. No ens emportem els tres punts però sí un punt de coses positives que a la llarga ens faran sumar. Porteria a zero, solidesa defensiva, joc vistós i alta producció d’atacs perillosos. Hi creiem, aquesta és la fòrmula i ha de sortir bé. Ho tornarem a provar diumenge vinent (17h) amb la visita de la Fundació Grama a l’Estadi Municipal. És el que Olot es mereix!

FITXA TÈCNICA

CF Pobla Mafumet: Gerard Font, Urbina (c), Monta, Hamza, José Enrique, Aleix Grabulosa, Pouget (Guzmán, 78′), Dani Garcia (Lorca, 78′), Flemming, Arnau Sans (Danilo, 92′) i Teo (De la Torre, 68′).

UE OLOT: Batalla, Barnils, Ayala, Blázquez, Terma (Roquet, 61′), Marc Mas, Urri (Ufano, 87′), Pedro, Forés (Chabboura, 77′), Uri González i Bigas.

Àrbitre: Miguel Ángel Moreno Villaecija. Ha amonestat amb TG a Uri Ayala i Urri (UEO) i a Hamza, Pouget i Arnau Sans (Pobla).

Incidències: partit corresponent a la segona jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència d’uns 200 espectadors al Municipal de la Pobla de Mafumet. 

Foto: Guillem Pasano

Leave a Reply