Temps de recol·lecta (CP San Cristóbal 1-1 UE OLOT)

La Unió Esporiva Olot s’avança ben aviat a Ca n’Anglada però no pot mantenir l’avanatge i acaba sortint amb una recompensa mínima. Un partit intens i competit amb bones oportunitats a les dues àrees, especialment clares per a Bigas i Urri. Destaquem el debut de Juvi com a lateral dret i la segona diana de Marc Mas aquesta temporada. Segueix la mitjana anglesa per als de Pedro Dólera, invictes fins al moment abans de rebre el CF Badalona a l’Estadi. 

Puntuar com a costum. L’Olot tornava a visitar un camp de màxima dificultat, ja sigui per les dimensions del terreny de joc, per l’estil futbolístic del rival i també per la necessitat de punts que acumulava el San Cristóbal, fins aleshores amb el zero en el caseller. Tal com es preveia, un duel d’alta intensitat i agressivitat, de molta pilota dividida i segona jugada. Ens ha costat interpretar-ho en el primer temps, per bé que les primeres arribades han estat olotines. Llançament de falta directa de Barnils que surt fregant el travesser i posteriorment l’acció del 0-1; Pedro del Campo se’n va per banda esquerra, es desfà del rival, arriba a línia de fons i posa la centrada per a Marc Mas, que al primer toc l’enfonsa a la xarxa tot i la intervenció de Lázaro (15′). L’alegria, però, ha durat poc, ja que deu minuts després els parroquials han empatat amb un cacau de Miguel Martínez des de la frontal (26′). Un tir molt ajustat que ha tocat el pal i tot, impossible per a Batalla. Abans del descans, una de claríssima per a Bigas després de la deixada de Marc Mas. El peraladenc, amb tot a favor, l’ha enviat per sobre el travesser.

A la represa, l’Olot ha tingut més control i ha mogut la bola amb més criteri i profunditat. Hi ha ajudat l’entrada de Moha Chabboura, destacat avui per la seva mobilitat i bones accions ofensives. El que ha tingut el gol a prop ha estat Urri, que després de la passada de Pedro ha finalitzat als núvols quan estava en posició franca. Segona part de canvis i més desgast físic, el San Cristóbal ha apretat en els últims minuts amb un tir de Raúl Pérez i una altra acció combinada que s’ha passejat per la petita. Batalla també ha tret els punys en una canonada llunyana d’Abde. A la contra, Forés i Chabboura han disposat de les seves aproximacions però ens ha mancat precisió i decisió en els últims metres.

Ens quedem amb el punt; perquè seguim sumant, seguim invictes i seguim acumulant sensacions positives en un escenari on pocs hi trauran petroli. Avui, a més, amb el debut de Pau Juvanteny al lateral dret i complint amb bona nota. També amb la segona barraca del killer Marc Mas, que va prenent mides de la porteria. Un resultat que s’ha de fer bo diumenge vinent contra el CF Badalona a l’Estadi, on de moment encadenem dos triomfs consecutius. I buscarem el tercer al teu costat!

FITXA TÈCNICA

CP San Cristóbal: Lázaro, Sierra (c), Cervós, Max Llovera, Guillem, Abde, Mario Canti (Raúl Pérez, 78′), Enric Vallès, Roger Escamilla (Joel Arimany, 62′), Miguel Martínez i Jordi Ranera.

UE OLOT: Batalla, Barnils, Juvi, Uri Ayala, Guillem Terma, Marc Mas, Urri (Ufano, 84′), Pedro (c) (Manzano, 84 (Blázquez, 91′), Uri González, Roquet (Chabboura, 45′) i David Bigas.

Gols: 0-1, Marc Mas (15′), 1-1, Miguel Martínez (26′).

Àrbitre: Albert Manrique Tomàs. Ha amonestat a Uri González i Pedro Dólera (UEO) i a Guillem, Mario Canti, Joel Arimany i Ranera (San Cristóbal).

Incidències: partit corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència d’uns 300 espectadors al Municipal Ca n’Anglada de Terrassa.

Foto: Jordi Juvanteny