La Fundació de la UE Olot promociona el futbol femení i el futbol inclusiu

Al llarg de la temporada 2022-2023 s’han dut a terme trobades amb els alumnes de cicle mitjà i cicle superior dels centres educatius d’Olot i comarca. Per part de la Unió Esportiva Olot hi han participat jugadores del primer equip femení, jugadors del primer equip masculí i jugadors del futbol inclusiu del club.

Amb la finalitat de promocionar el futbol femení i el futbol inclusiu, aquestes trobades són l’espai idoni per explicar la importància de la participació de les dones i de les persones amb discapacitat intel·lectual en el futbol, i l’esport en general, els valors de la inclusió i el respecte a la diversitat. Alhora ens permeten acostar ambdues realitats, des d’una perspectiva lúdica i en primera persona a tots els nens i nenes.

És una activitat per trencar amb els estereotips existents i crear models i referents motivacionals que permetin als infants créixer i formar-se sense prejudicis.

Aquesta activitat de promoció ha finalitzat amb dos partits amistosos, un entre el primer equip femení i l’equip de futbol inclusiu i l’altre, entre el primer equip masculí i l’equip de futbol inclusiu.

Visita a l’Escola El Morrot amb jugadors del Sènior Femení i Masculí

Visita de l’Escola Castanyer de Sant Joan Les Fonts al futbol inclusiu