De justícia (UE OLOT 1-0 CF Badalona)

La Unió Esportiva Olot és clarament superior al CF Badalona però no ho pot plasmar en el resultat fins al minut 86 amb una aparició decisiva de Moha Chabboura. Monòleg de joc i oportunitats dels de Pedro Dólera davant d’un conjunt badaloní que ha intentat despertar sense èxit a la recta final. Porteria a zero i tercera victòria consecutiva com a local que ens situa a la segona posició abans de visitar els Canyars de Castelldefels.

Alliberament. La UE Olot suma un nou triomf amb molt de patiment però de forma totalment merescuda veient el futbol desplegat sobre la nova catifa de l’Estadi Municipal, implantada en un temps rècord per Royalverd. Primera meitat de domini olotí amb joc per bandes i ocasions per triar i remenar; Urri, Marc Mas, Ayala, Blázquez i la més clara per a Forés, a qui Craviotto ha tret una mà salvadora. Per part visitant, només tenim anotada una rematada de Bruno Vini per sobre el travesser en una acció embolicada dins l’àrea.

Més bagatge ofensiu i circulació fluida a la represa per un Olot que ho ha intentat de mil maneres. Una altra de Forés, una de Guillem Terma a la base del pal, una de Marc Mas i dues més per a Pedro del Campo, primer amb el cap (intervé Craviotto) i després amb el peu als núvols quan ho tenia en posició franca. El gol no arribava i el Badalona s’estirava amb algun contraatac perillós i una aturada de mèrit de Batalla a la bona maniobra d’Adri Rivas. Era un anar i venir però el futbol havia de just amb qui més havia proposat, amb qui més havia trepitjat l’àrea rival, amb qui més decisió i intenció hi havia posat. Sortint des de la banqueta, connexió Ufano-Chabboura per resoldre el matx. El barceloní s’escapa per banda dreta fa una centrada-xut que s’enverina i apareix el de l’Armentera al segon pal per enfonsar-se a la xarxa (86′). Pràcticament in-extremis i sense marge de reacció per al Badalona.

De justícia, tres punts que es queden a un Estadi cada vegada més ple amb més de 900 espectadors, que avui han vibrat amb el joc de l’equip i amb la tercera victòria seguida al Fortí Olotí. Seguim invictes i ens situem segons en solitari a dos punts del líder, l’Hospitalet, que serà el proper rival a casa. Abans, però, hem de visitar el Castelldefels (dissabte a les 19h) i disputar les semifinals de la Copa Catalunya (dimecres 18 d’octubre). Venen corbes però estem preparats. Quin goig, família! Gaudim-ho!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Barnils, Ayala, Blázquez (Juvi, 80′), Terma (Chabboura, 58′), Marc Mas, Urri, Pedro (c), Forés (Ufano), Uri González i David Bigas (Maynau, 71′).

CF Badalona: Cravitto, Cristian (c), Kilian, Xavi Manrique, Batanero, Adri Rivas (Walid, 77′), Forlín, Bruno Vini (Toni, 45′), Carlos Martínez (Sergio Romero, 61′), Dani Homet (Velasco, 77′) i Arnau.

Gols: 1-0, Chabboura (86′).

Àrbitre: Antonio Ramírez Delgado. Ha amonestat amb TG a Uri González, Terma, Urri i Forés (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 5 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència de 925 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar hem fet un reconeixement a Moritz, patrocinador del primer equip, i també s’han fet la foto amb l’onze titular alguns dels joves futbolistes del planter de la Fundació UE Olot.