Comandant (UE OLOT 1-0 CE L’Hospitalet)

La Unió Esportiva Olot tanca una setmana de somni amb la victòria contra l’Hospi que li dóna la primera posició del grup. Una altra gran actuació del conjunt de Pedro Dólera amb un Moha Chabboura en estat de gràcia. Els riberencs han anat de menys a més però ens hem defensat de manera molt fiable i segura per aconseguir el tercer triomf consecutiu davant de més d’un miler d’espectactadors. Propera parada, Mollerussa. 

Assalt al lideratge. El duel d’invictes s’ha saldat amb tres punts per a l’Olot, trencant així amb els quatre últims precedents en els quals els riberencs s’havien endut el gat a l’aigua. Primera meitat molt solvent dels garrotxins acaparant pilota i les millors oportunitats. Avisa Chabboura amb una de cap, tot seguit una de ben clara per Ayala també amb la testa a servei de cantonada. Entremig, Lobato ha tret a passejar la seva esquerra amb un tir col·locat a prop del pal dret de Batalla. La UEO ha trencat el gel en una acció per banda esquerra; Bigas la filtra per Pedro, que s’endinsa a l’àrea i posa una centrada precisa al cap de Moha Chabboura (24′). Barraca de l’armenterenc en moment dolç, ja que ha donat els últims sis punts obtinguts a l’Estadi. Lluny de relaxar-se, la producció ofensiva ha anat a més. Ufano ha perdonat el segon dins l’àrea petita i Marc Mas ha disparat al travesser després de l’assistència de Blázquez. El líder fins aleshores també ha ensenyat les urpes amb llançament de Ton Alcover i una jugada embolicada que salva Bigas quan el davanter visitant ho tenia tot a favor per marcar.

A la represa, l’Hospi ha estirat línies i s’ha fet amb més domini de pilota davant d’un Olot ben ordenat al darrere i esperant robar la bola per sortir amb criteri i profunditat. Lobato ha tornat a insistir, també Chabboura volia el doblet en una jugada personal. Canvis i més canvis per refrescar els equips, tocats físicament per la disputa de la Copa Catalunya. A la contra, els olotins haurien pogut sentenciar mitjançant Ufano i després Marc Roquet, que s’ha inventat un eslàlom entre defenses i ha vist com Aliaga posava la punta dels dits per enviar-la a córner. En els últims minuts ha tocat patir però de manera relativa, ja que l’Hospi no trobava el forat i l’Olot s’ha defensat amb rigor i fermesa per assolir el lideratge.

Triomf als Canyars, classificació per a la final de la Copa Catalunya i tombem el líder de la categoria a casa davant de 1015 espectadors. No està mal la setmaneta de l’Olot, oi? Agafem el timó del grup cinquè però no ens volem aturar aquí. Diumenge a Mollerussa buscarem la quarta consecutiva i mantenir aquesta imbatibilitat. Avui, de moment, gaudim de la festa, del bon rotllo i de la confiança que transmet aquest equip. És el que Olot es mereix!

 

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Barnils, Ayala, Blázquez (Maynau, 84′), Marc Mas (Roquet, 77′), Urri (Juvi, 84′), Pedro, Ufano (Manzano, 71′), Uri González, Bigas i Chabboura (Forés, 71′).

CE L’Hospitalet: Aliaga, Rubi,Vitalie, Marc Vicente, Adán, Óscar Gómez (Sehou, 71′), Ton Alcover (Canario, 71′), Lobato, Joel Lasso (Raúl Martínez, 63′), Mamau (Albert, 63′) i One.

Gols: 0-1, Moha Chabboura (24′)

Àrbitre: Josep Ollé Lladó. Ha amonestat amb TG a Manzano (UEO). 

Incidències: partit corresponent a la jornada 7 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència de 1015 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans del partit s’ha fet un reconeixement a STEF, patrocinador del primer equip, i s’ha guardat un minut de silenci per Agustí Torrent “Mus”, porter històric del club. També ens ha acompanyat l’associació Aritja amb un Punt Lila sobre noves masculinitats. 

Foto: Pau González-UE Olot