Revifada volcànica (CFJ Mollerussa 1-2 UE OLOT)

Remuntada de líder de la Unió Esportiva Olot al camp del CFJ Mollerussa, un escenari inexpugnable fins al moment. Els locals s’han avançat, ja a la represa, amb gol de penal de Genís Soldevila, però Marc Mas ha capgirat la truita amb un doblet, el segon també de pena màxim en el temps afegit. Quarta victòria consecutiva per ampliar distàncies al capdavant de la classificació. Propera parada, Vilassar. 

Una màquina de competir. La UE Olot ha superat un escull molt complicat aquest migdia a Mollerussa. Per l’ambient, pel camp i per la dinàmica del rival com a local. Primera meitat difícil per crear joc i construir bones arribades. Els del Pla d’Urgell hi han posat més verí ofensiu a les botes d’Adri Fernández, amb un parell de xuts perillosos, i també a pilota aturada. Els olotins han aparegut poc però quan ho han fet gairebé obren la llauna amb una doble de Marc Mas; primer topa amb el pal i després amb el travesser. Uns 45 minuts de màxima intensitat amb un bon ambient de futbol i un rival que encara no havia cedit cap punt a casa.

La represa ha començat amb una altra ocasió d’Adri Fernández, ben resposta per Albert Batalla, avui jugant més a prop de la seva Balaguer natal. A l’altre costat, Moha Chabboura ha avisat amb una mitja volta desviada per poc a centrada de Forés. Tot seguit, l’àrbitre ha xiulat mans d’Uri González a l’àrea olotina i Genís Soldevila no ha perdonat des dels onze metres (56′). Un Mollerussa que ha continuat apretant i posant en problemes a Batalla a servei de cantonada. Però el líder havia d’aparèixer. I el líder del líder es diu Marc Mas. Passada exquisita d’Uri González per Arnau Forés, que arriba a línia de fons i la centra al segon pal per a la rematada de Marc Mas (76′). Poc després, Urri ha tingut el segon als peus amb una gran maniobra que s’ha estavellat al pal. Tram final molt obert i amb penal comès pel porter Puiggrós davant l’internada de segona línia de Pedro del Campo. El killer silenc no ha fallat des del punt de penal i ha completat la remuntada (91′).

Doblet de Marc Mas per segellar un triomf d’extrema dificultat. Aquest equip segueix demostrant que hi creu, que té fe i que no deixa de competir fins al final. Un lideratge més ferm amb la quarta victòria consecutiva que ens obre tres punts de marge amb el segon classificat, que ara és el Tona. Proper diumenge, nova sortida a Vilassar de Mar. Buscarem seguir invictes, és el que Olot es mereix!

FITXA TÈCNICA

CFJ Mollerussa: Puiggrós, Bernat (Pau Font, 76′), Joan Domingo, Nico, Guillem, Adri (Jofre, 65′), Sempé, Putxi (Jordi Ars, 65′), Genís Soldevila (Jordi Puig, 65′), Nil Sauret i Moró (Lamin, 83′).

UE OLOT: Batalla, Barnils, Juvi (Ufano, 63′), Ayala, Marc Mas, Urri, Pedro (c) (Manzano, 95′), Forés, Uri González, Bigas i Chabboura.(Roquet, 80′)

Gols: 1-0, Genís Soldevila de penal (56′), 1-1, Marc Mas (76′), 1-2, Marc Mas de penal (91′). 

Àrbitre: Pau Serrat Susi. Ha amonestat amb TG a Pau Font, Lamin i Nico (Mollerussa) i a Chabboura (UEO)

Incidències: partit corresponent a la vuitena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència d’uns 1000 espectadors al Municipal de Mollerussa.