Mereix més (UE Vilassar 0-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot s’estavella una vegada i una altra amb un Baño sensacional sota pals i s’ha de confirmar amb un empat en la seva visita al Xevi Ramon. Al davant, un Vilassar molt intens i agressiu que també ha disposat d’alguna opció a la represa ben resolta per Batalla. Porteria a zero i novena setmana sense conèixer la derrota per seguir en primera posició de la taula. Diumenge vinent, Prat a l’Estadi.

Tot costa. Costa molt marcar, costa molt guanyar i costa molt aprendre a no perdre, cosa que l’Olot si està acostumant en aquest inici de temporada. Domini pràcticament total dels olotins en el joc i també en les arribades, primer amb el punt de mira desviat a les botes de Marc Mas i Pedro del Campo. A partir d’aquí ha començat el recital d’Àlex Baño, el porter local, amb aturades de tots els colors; un llançament de falta de Barnils, una centrada enverinada de Juvi, una vaselina de Chabboura i dues més per a Pablo Ufano que Baño ha enviat a servei de cantonada. Entremig, opció clara del Vilassar a pilota aturada que Batalla, que avui jugava per primer cop contra el seu germà Gerard, ha pogut salvar sobre la mateixa línia. Abans del descans, una altra de Pedro que ha topat amb un mur anomenat Baño.

Els maresmencs han sortit amb embranzida a la represa i Marc Rio ha estat a punt d’obrir la llauna. Batalla, amb una gran intervenció, ha evitat mals majors. A l’altre costat, l’Olot buscava obrir el camp amb Forés i Maynau, també més pólvora amb Marc Roquet, que ha avisat amb dos cacaus des de la distància. Pedro també ho ha intentat amb una rosca molt ajustada. Qui ha marcat ha estat Marc Mas, després de la pentinada d’Uri Ayala en servei de banda. L’àrbitre Enric Bureu, però, ha anul·lat el gol per posició de fora de joc del davanter silenc en una acció molt polèmica. Últims minuts d’anades i vingudes on ha pogut passar de tot i al final no ha passat res. I no és un mal negoci per un Olot que segueix invicte, que segueix líder i que deixa la porta a zero davant d’un rival que havia guanyat tres dels quatre partits com a local.

Mirem el got mig ple, això sempre. Ja són 21 punts en 9 jornades i la propera rebrem l’AE Prat a casa, un partit per al tècnic Pedro Dólera davant del seu ex-equip durant les últimes 8 temporades. Hem de fet bo el punt d’avui el Maresme, això és el que Olot es mereix!

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar: Baño, Reche, Bona, Granero (c), Esteve, Junior (Wellingthon, 89′), Ousman, Batalla, Ferri, Rio (Aleix, 78′) i Youseff (Iker, 85′).

UE OLOT: Batalla, Barnils, Juvi (Forés, 64′), Uri Ayala, Marc Mas, Urri, Pedro (c), Ufano, Uri González, Bigas (Maynau, 71′) i Chabboura (Roquet, 71′).

Àrbitre: Enric Bureu Méndez. Ha amonestat amb TG a Esteve (Vilassar) i a David Bigas, Pedro Dólera, Juvi i Urri (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 9 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència d’uns 500 espectadors al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar. 

Foto: Jordi Juvanteny