Igualtat de forces (UE OLOT 0-0 Girona B)

La Unió Esportiva Olot tanca aquest 2023 amb un repartiment de punts davant del Girona B en un partit d’anades i tornades que el fa baixar al segon lloc. Un duel marcat per la lesió a la clavicula d’Arnau Forés i un primer temps molt incisiu del filial gironí. Eric Mourin, amb les seves intervencions, ha permès deixar la porteria a zero d’un Olot que ha millorat a la represa i també ha tingut opcions per guanyar. Tot plegat, davant de 1153 espectadors, la millor entrada del curs a l’Estadi Municipal. 

Trepitjant merda. El derbi gironí ha arrencat de la pitjor manera amb la fractura a la clavícula d’Arnau Forés, que ha estat rellevat per Maynau. Abans, el de Sant Gregori havia tingut una opció clara per marcar però ha topat amb la sortida de Lucas, acció on s’ha produït la lesió. També ha creat perill Marc Mas a servei de cantonada tot i que la major possessió en aquest primer temps ha estat per al Girona B. Ocasió clara d’Almena i gol anul·lat a Enric Garcia per una pèrdua de Barnils. Maynau, amb una bona acció individual, també ha posat a prova el porter visitant. A l’Olot li ha faltat pausa i més tranquil·litat amb la pilota davant el talent i la qualitat dels joves gironins. Partidàs d’Uri González en la zona de contenció, multiplicant-se davant les absències de Pedro del Campo i Urri.

A la represa, sortida forta del Girona B amb oportunitats clares que ha pogut salvar Mourin, deixant el zero a la porteria per tercer partit consecutiu. Noves aparicions de Wadi i Almena, que han trobat més espais a la defensa olotina. Doble canvi de Dólera per enfortir el centre del camp amb Manzano i Guillem Terma, que ha disposat d’una bona ocasió rebutjada per Lucas. L’equip ha millorat a nivell ofensiu i ha insistit amb una altra arribada de Marc Mas i també de Bruno Perone en joc aeri. Defensivament, també amb una acció clau de Manzano per evitar el contraatac visitant.

Perdem la primera posició per acomiadar el 2023 però ens situem a només un punt del nou líder, l’Hospi. És un empat de mèrit davant d’un rival que de ben segur a la segona volta s’acostarà a les posicions de play-off. Preocupa la lesió de Forés, a qui li enviem una forta abraçada i tota la nostra energia. La nota positiva, els 1153 espectadors que han gaudit d’un partit vibrant de costat a costat entre dos conjunts que han buscat la victòria en tot moment. Abans d’acabar l’any, ens retrobem amb el partit benèfic per a Càritas Garrotxa el dissabte 30 de desembre a les 12h del migdia contra el Barça Atlètic de Primera Federació. Veniu a col·laborar per una bona causa!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Mourin, Barnils, Juvi, Blázquez © (Manzano, 62′), Marc Mas, Ufano (Terma, 62′), Forés (Maynau, 10′), Perone, Uri González, Bigas i Chabboura.

Girona B: Lucas Garcia, Marc Alegre (Biel Farrés, 86′), Monjonell, Antal, Wadi (Shin, 76′), Iker Almena, Dmytro, Almansa, Gerard González, Ot Serrano i Enric Garcia (Minsu, 68′).

Àrbitre: Alejandro Aguayo Prieto. Ha amonestat amb TG a Bigas i Chabboura (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 14 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència de 1153 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha guardat un minut de silenci per Raúl Jurado, jugador de futbol sala del CFS El Ático. També s’ha fet un reconeixement a NOEL, patrocinador principal del primer equip, i s’ha fet entrega de l’aportació del Campus d’Estiu al TEA Garrotxa, entitat col·laboradora de la UE Olot.