Hi guanyem tots (UE OLOT 1-4 FC Barcelona Atlètic)

La Unió Esportiva Olot recapta un total de 7417€ per Càritas Garrotxa en el partit solidari contra el FC Barcelona Atlètic. Una aportació récord en una matinal de bon futbol i superioritat blaugrana tot i l’expulsió inicial de Mbacke en un penal que ha errat Chabboura. En un gest d’esportivitat, l’Olot ha sortit amb deu homes a la represa en la qual Pau Víctor ha ampliat diferències per al conjunt de Rafa Márquez. Una nova lliçó de generositat de l’afició olotina que ha omplert l’Estadi amb 655 espectadors. 

La millor de les victòries. Avui, el de menys era el resultat i el més important no passava sobre la gespa sinó a la grada amb l’aportació dels socis i aficionats a la causa benèfica. Un públic que ha pogut gaudir d’un primer gol ben matiner, el de Percan aprofitant una errada de Batalla en la iniciació del joc (6′). El mateix Percan ha marcat el segon en una transició ràpida i després de l’assistència a l’espai del Pocho (40′). Abans, Moha Chabboura ha fallat un llançament de penal que ha costat l’expulsió a Mbacke per treure la pilota amb les mans de la mateixa línia de gol. Pedro del Campo ha disparat al travesser amb un cacau espectacular i en una acció similar, just des de la frontal, ha pogut retallar el desavantatge (44′). Ha estat just abans del descans en un primer temps on hem vist la tornada d’Urri després d’unes setmanes fora de combat.

A la represa, l’Olot ha decidit sortir amb deu homes i així igualar el número de jugadors al tractar-se d’un partit amistós. Ball de canvis als dos conjunts i alta efectivitat de Pau Víctor, que ha finiquitat el matx amb dos gols en dos minuts (58′ i 60′). El davanter cedit pel Girona FC ha tret profit de la bona maniobra del ripollès Aleix Garrido i després ha clavat un míssil des de la distància impossible per a Mourin. Dels últims minuts ens quedem amb els detalls de qualitat del juvenil Martí Puigbert, també del bon debut d’Èric Vilà, central del Juvenil A, i la velocitat d’Àlex García, jugador del filial. S’ha hagut de retirar Uri González per molèsties musculars que esperem no l’afectin per a les properes jornades.

Tot plegat, en un matí asolellat amb 655 espectadors i bon ambient a l’Estadi. A més, doblant la recaptació del curs passat i assolint la quantitat més alta de diners des que organitzem el partit de Càritas Garrotxa. Per treure pit i per estar orgullós de la resposta de la societat olotina i garrotxina, sempre al costat dels que més ho necessiten. Avui hi hem guanyat tots i aquesta és la millor notícia. Gràcies, també, al FC Barcelona per repetir com a convidat d’honor en aquesta jornada tan necessària. Tornem el 7 de gener al camp de l’Escala, que tingueu una bona entrada d’any i es compleixin tots els vostres desitjos!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Marco Gil, Ayala, Terma, Urri, Pedro (c), Perone, Roquet, Bigas, Manzano i Chabboura. També han jugat Mourin (ps), Maynau, Barnils, Juvi, Blázquez, Marc Mas, Ufano, Uri González, Èric Vilà, Àlex García i Martí Puigbert.

FC Barcelona Atlètic: Marc Vidal, Anaya, Sergi Domínguez, Mbacke, Gerard Martín, Pau Prim, Pocho, Darvich, Percan, Moha. M (c) i Àngel Alarcón. També han jugat Nil Calderó, Yaakobishvili (ps), Kospo, Mikayil, Navarro, Bernal, Cuéllar, Aleix Garrido, Brian Fariñas, Pau Víctor i Cristo.

Gols: 0-1, Percan (6′), 0-2, Percan (40′), 1-2, Pedro (44′), 1-3, Pau Víctor (58′), 1-4, Pau Víctor (60′).

Àrbitre: Adrià Ballesteros Jurado. Ha expulsat amb TV directa a Mbacke.

Incidències: partit amistós solidari per Càritas Garrotxa amb la presència de 655 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. S’han recaptat un total de 7417€ per Càritas Garrotxa i s’ha sortejat una samarreta firmada per Aitana Bonmatí, jugadora del FCB Femení.