Albert Blázquez compleix 200 partits oficials amb l’Olot

Efèmeride històrica. El besaluenc Albert Blázquez va coronar els 200 partits oficials amb la Unió Esportiva Olot aquest diumenge al Nou Miramar de l’Escala. Arribat l’estiu del 2015 procedent del planter del Villarreal, el lateral ha completat vuit temporades sobre la gespa i fins i tot ha exercit, de manera provisional, com a tècnic del primer equip. Un bicentenari amb dos ascensos liderant la Tercera i moments inoblidables a Segona B que guardarem tots en la memòria.

Albert, què representa sumar 200 partits oficials amb aquest club?

Només és un número però vol dir que són molts anys aquí, que em sento molt a gust amb el club i amb tota la seva gent. Llàstima de les lesions que he tingut perquè potser haguessin estat uns quants partits més. Estic molt content per aquests 200 i a veure si en poden ser alguns més. 

Amb què et quedes de tots aquests anys? 

Clar que em quedo amb els ascensos, són importants sobretot per la gent i pel club, però també em quedo molt amb les amistats que he fet amb jugadors, directius, treballadors del club i entrenadors del futbol base. Em quedo amb això més que amb qualsevol ascens.

Jugador, capità, tècnic del futbol base, tècnic primer equip…

Sí, ho he tastat una mica tot, ara estic jugant i estic centrat en això. A veure si m’ho compaginar i tenir més temps per tornar a entrenar el futbol base que m’agrada molt.

I ara, què? A per un nou ascens?

Ara vull seguir gaudint del futbol, que per desgràcia portava molt de temps sense fer-ho. Segur que si la gent està ficada com ha estat fins ara ho tirarem endavant i ho acabarem celebrant amb un ascens.