Missatge d’aclariment per als socis de la Unió Esportiva Olot

La final de la Copa Catalunya del proper dimecres 20 de març entre UE Olot i FC Andorra està organitzada per la Federació Catalana de Futbol. Per tant, és la FCF qui gestiona l’Estadi Municipal aquest partit. En aquest sentit, l’Olot ha d’agrair a la FCF que hagi determinat la nostra ciutat com a seu d’aquest gran esdeveniment. També el nostre agraïment per a que ens hagi permès donar prioritat als nostres socis en la compra d’entrades, punt que també hem d’agrair al FC Andorra i fet que hagués estat molt més difícil de succeir si l’afició de l’altre finalista hagués estat més a prop d’Olot. Per acabar, afegir que la FCF és qui determina el destí dels ingressos del partit, que tindrà una vessant solidària amb una part de la recaptació per a la Fundació Albert Bosch.