Trets diferencials (CF Badalona 0-2 UE OLOT)

Setena victòria consecutiva de la Unió Esportiva Olot, que torna a impartir una lliçó pràctica i efectiva en el seu desplaçament a Badalona. Els locals han disposat de bones opcions en l’arrencada, però els olotins han decidit amb dianes de Moha Chabboura, just abans del descans, i de Marc Mas, ja a la segona meitat. Porteria a zero i penal aturat per Mourin en temps de descompte. Mantenim distàncies abans de rebre el Castelldefels a l’Estadi. 

Ho han tornat a fer. Els números globals de la UEO d’aquesta temporada són espectaculars, però els registres fora de casa són una autèntica animalada. Primera meitat força igualada amb un Badalona que ha sortit fort i ha tingut tres arribades força rellevants; dues de Dani Homet i un tir de Walid al travesser. En canvi, l’Olot amb ben poc n’ha tingut prou. Centrada ben precisa de Pedro del Campo al segon pal i rematada de cap de Chabboura que Craviotto desvia però no pot evitar el seu destí a la xarxa (40′). El de l’Armentera s’apuntava a la festa amb la seva quarta barraca del curs. Gol psicològic just abans d’anar a vestidors.

Calia obrir un marge més gran per garantir més tranquil·litat i estalviar-se patiments en el tram final. Contraatac de llibre que condueix Maynau, fa la centrada per a Chabboura, que supera el central, apareix Craviotto i la bola morta l’aprofita Marc Mas per clavar el segon (54′). El catorzè gol del davanter silenc en un altre moment molt oportú. Dólera ha mogut la banqueta amb l’entrada de Blázquez per Forés, avui com a lateral dret, i més tard amb més pulmons (Manzano) i lluita al davant (Ufano). Abans de ser substituït, Chabboura n’ha tingut dues de molt clares que Craviotto, amb bons reflexos, ha pogut desfer. El porter local també ha salvat un 1×1 de Marc Mas en una altra passada a l’esquena de la defensa. L’Olot ha pogut sentenciar però el Badalona també hauria pogut reduir diferències. Penal molt rigorós sobre Walid que ha llançat davant Mourin i aquest li ha endevinat les intencions. Una altra porteria a zero del badaloní, que avui jugava ben a prop de casa.

L’única taca, la cinquena groga d’Uri González que l’obligarà a perdre’s el partit del proper diumenge a casa contra la UE Castelldefels (17h). Per a la resta, totes li ponen a un Olot que conserva els nou punts de marge respecte l’Hospitalet i encadena set victòries seguides amb dotze jornades sense perdre. Una bogeria absoluta. I ara no podem parar!

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Craviotto, Cristian (c), Estellés (Kilian, 66′), Manrique, Bioque, David (Jordi, 57′), Batanero (Adri Rivas, 57′), Walid, Toni (Martínez, 68′), De Marco i Dani (Valverde, 57′)

UE OLOT: Mourin, Maynau (Roquet, 87′), Barnils, Juvi, Terma (Ufano, 70′), Marc Mas (Marco Gil, 87′), Pedro (c), Forés (Blázquez, 57′), Uri González, David Bigas i Chabboura (Manzano, 70′).

Gols: 0-1, Chabboura (40′), 0-2, Marc Mas (53′).

Àrbitre: Antonio Ramírez Plaza. Ha amonestat amb TG a Uri González i Juvi (UEO) i a Bioque i Walid (BDN).

Incidències: partit corresponent a la jornada 22 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència d’uns 500 espectadors a l’Estadi Municipal de Badalona.