Més a prop (AE Prat 1-2 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot culmina una gran remuntada al Sagnier i es distancia a dotze punts del segon classificat amb set jornades per disputar. L’AE Prat ha sortit fort en la primera meitat i s’ha avançat amb gol de Sarsanedas, però els olotins han imposat la seva llei a la represa amb dianes de Marc Mas i Arnau Forés. Tercera victòria consecutiva i un pas gairebé definitiu cap a la fita desitjada. Proper partit, Rapitenca a casa. 

Assalt al Sagnier. La UE Olot ha trencat l’estadística i s’ha imposat per primer cop en la seva història en el feu potablava. I això que pintaven bastos en la primera meitat, ja que el conjunt local ha sortit molt actiu a nivell ofensiu. Miguel Fernández ha disparat al travesser des de la distància i poc després, l’amerenc Ferran Sarsanedas ha obert la llauna aprofitant una internada per banda esquerra (24′). Els de Pedro Dólera han despertat i han començat a produir arribades importants, com una rematada de Barnils al travesser. Un dia amb novetats a l’onze com Bruno Perone a l’eix central o la tornada de Mourin a la porteria.

La represa ha estat de les millors de l’Olot fora de casa. Intensitat, pressió i moltes recuperacions a camp contrari que han desembocat amb ocasions molt clares. No ha perdonat Marc Mas a centrada de Pedro del Campo just arrencar la segona meitat (48′). Setzena diana del silenc, que ha pogut fer doblet amb una rosca al pal des de la mitja lluna. També ho ha intentat Arnau Forés, dels més destacats, però s’ha topat amb la intervenció del porter Pablo. La segona del de Sant Gregori, però, ja ha trobat el camí de la xarxa (68′). Robatori de Guillem Terma a l’àrea rival, paret amb Marc Mas i definició potent i ajustada de Forés. Últims minuts de xoc obert i opcions als dos costats; Ufano a la contra i una mà salvadora de Mourin en temps afegit.

Xiulet final i tres punts més al sac. Tres que ja en són dotze de diferència respecte l’Hospitalet, el segon classificat, quan només queden set jornades per acabar la lliga. L’objectiu està ben encaminat però ara falta rematar-lo. Hem de seguir insistint, començant pel proper diumenge a casa contra la Rapitenca. Us necessitem a tots, omplim l’Estadi! S’ho mereixen!

FITXA TÈCNICA

AE Prat: Pablo, Valentín (c) (Gustavo, 73′), Peñalba, Yusef (Álvaro, 73′), Padilla (Ashot, 66′), M. Fernández, Coro, Izan, Sarsanedas (Héctor, 73′), Julen i Ivan Torres.

UE OLOT: Mourin, Barnils, Juvi, Terma (Manzao, 87′), Marc Mas, Urri (Ufano, 71′), Pedro (c), Forés (Chabboura, 82′), Perone, Uri González i Bigas.

Gols: 1-0, Sarsanedas (24′), 1-1, Marc Mas (48′), 1-2, Forés (68′).

Àrbitre: Bernat Mas López. Ha amonestat amb TG a Pablo, Miguel, Gustavo, Peñalba, Valentín, Dani Molina (Prat) i a Urri, Uri González i Forés (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 27 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència d’uns 600 espectadors al Municipal Sagnier.