Haurà d’esperar (UE OLOT 0-2 UE Tona)

La Unió Esportiva Olot encaixa la tercera derrota de la temporada davant de la UE Tona i encara no pot celebrar el títol de lliga i l’ascens de categoria. Després d’una primera meitat igualada i amb poques arribades, els osonencs han estat més inspirats a la represa amb les dianes a la contra de Pol Fernández i Adrià Casanova. Una tarda amb una entrada espectacular a l’Estadi amb més de 1600 persones. Nova oportunitat, dissabte a Riudarenes contra el Girona B.

Havia de ser el dia… però finalment no ho ha estat. Primer perquè l’Hospitalet no ha fallat al migdia contra l’Escala (1-0). I segon perquè l’Olot ha caigut a casa davant de la UE Tona. Per tant, ara queden 12 punts per disputar i en tenim 12 de marge. Primera meitat força equilibrada amb més presència a l’àrea dels visitants, sobretot a les botes de Pau Morer, que primer ha fet lluir Batalla i després ha rematat molt a prop del travesser. Per part olotina, dues fuetades de Marc Mas i una canonada de Barnils en llançament de falta directa. Ha faltat profunditat i precisió per generar el cabal ofensiu que sol ser habitual en els partits de la UEO.

A la represa, el Tona ha tornat a avisar en una acció de Pol Fernández que Batalla ha enviat a córner. El mateix Pol ha estat l’autor del 0-1 en una gran jugada personal fins a la cuina (62′). Els olotins han volgut reaccionar amb l’entrada de Roquet i Ufano, però ha estat el conjunt d’Osona qui ha ampliat distàncies mitjançant el garrotxí Adrià Casanova, aprofitant una passada picada de Pau Morer (84′). D’aquí al final, ho hem intentat més amb el cor que amb el cap, tot i que Barnils i Roquet han disposat d’opcions clares per retallar distàncies.

Ha estat una destrempada però seguim a prop, molt a prop de l’ascens. De fet, ens continua faltant un punt per ser campions, un punt que buscarem amb tota la il·lusió del món dissabte vinent a Riudarenes (16h) contra el Girona B. Ens sap greu i ens dol per l’afició, que avui ha omplert el camp amb més de 1600 espectadors. Us en devem una i ho sabem, com també sabeu que aquesta temporada serà històrica i la culminarem aviat amb el nostre merescut objectiu. Endavant tots junts! És el que Olot es Mereix!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Barnils, Juvi, Terma (Maynau, 45′), Marc Mas, Urri (Ufano, 80′), Pedro (c), Forés, Perone (Roquet, 67′), Uri González i Bigas.

UE Tona: Aroca, Aimar, Sureda, Dan Coll, Èric Vilanova, Pau Morer (Pius Quer, 92′), Escarrabill, Pol Fernández, Generó, Ribelles (Casanova, 77′) i Pijuan.

Gols: 0-1, Pol Fernández (62′), 0-2, Casanova (84′).

Àrbitre: Ainara-Andrea Acevedo Dudley. Ha amonestat amb TG a Terma (UEO) i a Ribelles, Aimar, Èric Vilanova i Pijuan (Tona)

Incidències: partit corresponent a la jornada 30 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència de 1611 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha fet un reconeixement als patrocinadors del primer equip Parlem i MGC Mútua. També ens han visitat dos clubs garrotxins com l’AE La Canya i la Unió Remences, a més de l’Escola Malagrida d’Olot.