Comiat a l’alçada (UE OLOT 3-0 CF Montañesa)

La Unió Esportiva Olot posa el punt i final a una temporada màgica amb una victòria convincent davant del CF Montañesa, que encara tenia opcions de colar-se al play-off d’ascens. Gols de Marc Mas, que acaba com a pitxitxi amb 21 dianes, Marc Roquet i Arnau Forés en una tarda amb quasi 700 espectadors a l’Estadi. Dia especial per al capità besaluenc Albert Blázquez, que s’acomiada amb la samarreta olotina aixecant el sisè títol de lliga de la història. 

S’ha acabat. I potser no voldríem que s’hagués acabat mai. Perquè aquesta UE Olot és una màquina de guanyar, de competir i de no deixar de lluitar encara que així fet els deures des de fa setmanes. És l’ambició d’un grup que l’ha dut a fer història, finalista de Copa Catalunya i líder absolut del grup cinquè de Tercera. Ahir va passar per sobre a una Monta que tenia una mínima esperança d’entrar als llocs d’honors, per bé que la missió era certament complicada. L’Olot va sortir amb autoritat i amb ganes de regalar un últim somriure a la seva gent. Ocasions per a Marc Mas i Urri abans que el silenc destapés el marcador. Desmarcada de Marc Roquet per banda dreta, centrada al primer pal i execució al primer toc del pitxitxi de la categoria (21′). Abans del descans, més ocasions clares amb un doble travesser, primer d’Urri i després de Marc Mas. Per part de la Monta, molta voluntat però poca concreció a l’àrea d’Albert Batalla, que amb Mourin acaben com a porters menys golejats (20).

La segona meitat va tenir ben poca històrica, més enllà del domini olotí i dues dianes més per engreixar el resultat. El segon el va anotar Marc Roquet després de fer una paret amb Marc Mas i definir amb molta qualitat amb la seva cama esquerra (55′). També va trobar porteria Arnau Forés, que acabava d’entrar al camp, amb assistència precisa d’Urri des de banda esquerra (61′). De nou, minuts per al juvenil Martí Puigbert i tothom dempeus amb el canvi d’Albert Blázquez, que ahir va tornar a lluir el braçalet de capità. Abans de començar ja havia alçat la copa a mans del president de la FCF, Joan Soteras, però l’ovació en el moment de la substitució va ser de pell de gallina. En els últims minuts, més arribades de Roquet i Chabboura per ampliar una diferència que ja no es va moure.

Ho tanquem aquí, gràcies per acompanyar-nos i gaudir d’un curs per a la posteritat. Ens ho hem passat bé, hem format una família i hem aconseguit l’objectiu. No podem demanar res més… Bé sí, que hi sigueu l’any vinent, encara amb més força perquè la categoria així requerirà. Per cert, agraïts a la nova Grada Jove que es va fer sentir de valent i va amenitzar la festa ahir en el darrer compromís a l’Estadi. Esteu renovats! És el que Olot es Mereix!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Juvi, Blázquez (c) (Marco Gil, 62′), Terma (Puigbert, 58′), Marc Mas (Forés, 58′), Urri, Perone, Uri González (Chabboura, 69′), Roquet, Bigas (Maynau, 69′) i Manzano.

CF Montañesa: Eric Fernández, Murcia, Joel, Moyano (c), Montoya, Linares (Wilbert, 59′), Eric Ruiz (Izuchi, 69′), Kevin Alarcón (Suaibo, 59′), Martí Alonso, Marc Muñoz (Sergi Barjuan, 73′) i Joaco (Gabaldón, 69′).

Gols: 1-0, Marc Mas (21′), 2-0, Marc Roquet (55′), 3-0, Arnau Forés (61′).

Àrbitre: Adrià Vicente Delmar. Va amonestar amb TG a Juvi (UEO) i a Joel i Gabaldón (Monta).

Incidències: partit corresponent a la 34a jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació. Abans de començar, el president de la FCF va entregar el títol de lliga al capità de la UEO, Albert Blázquez, que també va rebre un reconeixement en el seu últim partit amb el club. També vam rebre el Cor de Maria i el TEA Garrotxa, a més del ball de l’escola olotina Soho al descans i cervesa gentilesa de Moritz al final del partit.