Els campions de la Fundació UE Olot, rebuts a l’Ajuntament amb tots els honors

Aquest dimecres s’ha fet a l’Ajuntament d’Olot la recepció per als dos equips federats de la Fundació UE Olot que han quedat campions de les seves respectives lligues. Estem parlant del Sub12-B de Primera Divisió, dirigit per Ivan Pagès i Marc Pagès, i el Sub11-A de Preferent, dirigit per Toni Coma i Edu Coromina. Un acte institucional però ben especial per als joves olotins, que han obsequi abans dels parlaments, fotografies de rigor, signatures al llibre d’honor i sortida al balcó del consistori municipal.

Després del discurs més institucional del Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot. Aniol Sellabona, el tècnic del Sub12-B, Ivan Pagès, ha pres la paraula i s’ha mostrat satisfet amb aquesta fita: “Aquestes petites figures han fet uns resultats espectaculars, això és un premi al treball diari que ens ha servit per aconseguir l’objectiu desitjat”.  Èlia Pujol, jugadora del Sub12-B ha agraït als tècnics i companys per “posar-ho tot tan fàcil”. Per a la seva part, Toni Coma, entrenador del Sub11-A, ha subratllat la unió del grup per sobre de tot: “Per segon any consecutiu estem aquí celebrant un títol, però aquest no és el premi real. El veritable premi és la petita gran família que hem format i que sempre recordaré”. Cesc i Buba, dos del futbolistes del Sub11-A han volgut ressaltar la feina dels tècnics: “Ens han ensenyat moltes coses, hem competit molt bé durant tots els partits i hem millorat com a equip”.

Per acabar, el president de l’Olot Joan Agustí ha destacat la vessant social d’aquest projecte, que va més enllà de pilota: “Tenir èxits com aquests és molt important però també molt difícil de canalitzar. Esteu en l’edat de la il·lusió per ser grans futbolistes i heu de conservar-la per arribar ben lluny. Els valors de l’Olot passen per l’esperit d’equip, el respecte i la integració, si ens ajudem entre tots tindrem més possibilitats de créixer i triomfar. En aquest club tenim el compromís d’educar i formar, no només de competir”