Temporada triomfant a la Fundació UE Olot

Dos equips federats de la Fundació UE Olot han quedat campions de lliga durant aquest curs 23-24. Han estat el Sub12-B de Marc Pagès i Ivan Pagès, a la categoria de Primera Divisió (grup 9) i el Sub11-A de Toni Coma i Edu Coromina, a la categoria de Preferent (grup 5). Els dos ho han fet amb uns números brillants i imposant-se amb autoritat en les seves competicions. També cal destacar la permanència del Juvenil A a Lliga Nacional i diversos subcampions com els del Juvenil B, el Cadet B, el Sub10-A, el Benjamí Femení i els dos Benjamins del futbol social. 

A més, en les lligues del Consell Comarcal de la Garrotxa també hi ha hagut títols per al Benjamí E, dins del futbol social i entrenat per Javed Tabbach i Josep Planagumà, i per als dos prebenjamins, A i B, dirigits per les parelles Uriel Brugnoni-David Pedrosa i Adrià Port-Marc Morera, respectivament. Enhorabona a tots plegats i gràcies per seguir fent créixer aquest projecte esportiu, formatiu i social!