Gerard de Marco (CF Badalona), nou lateral de la UE Olot

La Unió Esportiva Olot tanca la incorporació de Gerard de Marco, lateral esquerre de 21 anys que prové del CF Badalona. Més de caire defensiu, el prometedor badaloní ha estat titular indiscutible en un equip que ha disputat la promoció d’ascens a Segona RFEF. És el setè reforç per al conjunt de Pedro Dólera, que ja està acabant de definir la plantilla a pocs dies de començar els entrenaments. 

Gerard de Marco Montolio (06-02-2003), Badalona) es va formar al club de la seva ciutat fins a fer el salt al primer equip la temporada 2022-23, on va patir una greu lesió als lligaments creuats del genoll. Després d’un any inactiu, aquest curs ha disputat fins a 32 partits a Tercera Federació, 27 com a titular, amb més de 2300 minuts de joc i un gol anotat. Una peça important en les esquemes de Santi Álvarez primer i Gerard Albadalejo després.

Pel que fa al seu perfil futbolístic, es tracta d’un lateral esquerre amb molta projecció que també pot jugar de central, sobretot en línia de tres. Té alçada i bon físic, un caire més defensiu tot i que també és capaç d’arribar a línia de fons. És agressiu i costa superar-lo, tot i la seva edat ha estat titular indiscutible i ha disputat el play-off d’ascens a Segona RFEF amb el CF Badalona.

Declaracions de Gerard de Marco

Estic molt feliç i il·lusionat per aquest gran repte i tinc moltes ganes de començar la temporada”

“Crec que estem formant un gran grup per donar moltes alegries a la nostra afició”

“Per a la meva part no faltarà ni compromís ni esforç per tal d’assolir els nostres objectius”