Presentada la Campanya de Socis 24-25 davant dels mitjans

Aquest dimarts al migdia s’ha fet la roda de premsa de presentació de la Campanya de Socis 2024-25 davant dels mitjans de comunicació. Sota l’eslògan “Tornem Amb Tu”, el president Joan Agustí ha desgranat els eixos de la campanya, que passen per rejovenir la massa social, consolidar el projecte a Segona Federació i seguir defensant que un altre futbol és possible. A més, comptem amb tres promocions d’empreses com Bon Preu-Esclat, Bassols Energia i Geckoil que fan que el carnet surti pràcticament gratuït. 

Joan Agustí, president UEO

“Oferim els carnets de soci amb una sèrie d’avantatges que venen de la mà de tres empreses que ens ajuden. La primera és BonPreu-Esclat amb uns vals descompte per import de 40€, la segona és Geckoil amb una aportació de 6 cèntims per litre de gasolina i la tercera és Bassols Energia, amb una important rebaixa en la factura de la llum”

“A més, regalem el llibre del Centenari de l’Olot i donem facilitats de pagament per als socis que tenen domiciliat el carnet. És una campanya plena d’esperança i d’il·lusió per omplir el camp i donar suport tots plegats a aquest futbol solidari. Estem fent passos importants per constituir una Grada Jove, en donarem més detalls aquest dijous al Casal Marià”

“Som un club diferent que aposta per a que un altre futbol sigui possible. Presentem un projecte que està ple de temes socials i compromisos. Fem un futbol transversal en el que hi caben activitats de futbol competitiu, femení, integració, inclusió… Entenem aquest futbol com a eina social i treballem amb sis entitats del territori com són Integra, TEA Garrotxa, Càritas Garrotxa, Banc de Teixits i Sang, Centre Penitenciari Puig de les Basses i Òmnium Cultural”

“Serà una campanya diferent i serem més actius en difondre-la a través dels mitjans locals com Olot Televisió, Ràdio Olot i la Comarca. Confiem en que aquesta difusió arribi a molts més olotins i garrotxins dels que hem arribat fins ara”.

Francesc Guinart, representant de Bassols Energia

“Des de Bassols Energia sempre hem estat al costat de l’Olot. Som una empresa amb clients arreu de l’Estat però tenim l’epicentre a la Garrotxa. Tenim un deure de responsabilitat social i l’Olot és un referent esportiu, ens fa il·lusió participar en aquesta campanya”

“Cal posar en valor la situació de l’entitat, és el primer club de les comarques gironines amb més nivell esportiu i capital gironí”

“L’objectiu és doble, incentivar la captació de socis, és important que creixi la massa social, i també una implicació empresarial, és evident que Olot competeix contra ciutats molt més grans. Les poques empreses que hi ha aquí hem de donar suport explícit al projecte, als socis i també als nostres clients. Establir sinergies empresarials, socials i esportives”

“Fem un descompte entre 50 i 60 euros en funció del tipus d’abonament. Es descompta de la factura d’electricitat al llarg de les cinc següents mensualitats. Els requisits són molt senzills, ser soci de l’Olot i ser el titular del subministrament elèctric. Amb aquesta iniciativa hi guanya el soci, hi guanya el client de l’Olot, hi guanya l’Olot i Bassols té un retorn en forma de fidelització del client”.

  • MÉS INFO DE LA CAMPANYA:

Unió Esportiva Olot » Categories de productes » SOCI UE OLOT 2024-25