No hi ha dret (UE OLOT 1-1 Pobla Mafumet)

En un partit de nervis i alta tensió, la Unió Esportiva Olot s’avança amb gol de penal d’Héctor Simón però una diana in-extremis de la Pobla ens priva novament dels tres punts. Un desenllaç fatídic que només pot fer que donar-nos més força, ànims i ràbia per canalitzar en la visita al camp de l’Espanyol B. L’aspecte positiu, la resposta de l’afició que avui ha fet bullir l’Estadi amb 1.483 espectadors. 

El futbol pot arribar a ser molt cruel i avui és d’aquells dies que marxem amb un sentiment amarg. El súmmum de la mala sort ens està tornant a perseguir, i en aquestes alçades encara fa més mal. La Pobla tampoc li valia res més que la victòria per fugir de la zona calenta i per això ha sortit amb intenció d’obrir la llauna. Nacho ha posat a prova August Conesa, que avui debutava sota els pals arran de la lesió de Wilfred. En un matx de màxima exigència, el porter empordanès ha respost molt bé i ha tingut una actuació destacada, aportant seguretat i tranquil·litat amb la pilota als peus. Poc després del primer quart d’hora ens hem activat amb la primera opció per a Uri Santos, que Varo ha desviat amb un peu salvador. A partir d’aquí, el ritme a les àrees s’ha calmat i hem aconseguit tenir la pilota i fer córrer el rival, per bé els tarragonins també volien la possessió i han demostrat la seva qualitat i atreviment. Amb tot, la nostra defensa s’ha mostrat impertorbable i sense fissures en aquest primer acte. A destacar l’aportació del públic, avui rebentant l’Estadi amb 1.483 espectadors, que ens ha empès a la recerca dels tres punts.

A la represa, Castillejo ha canviat algunes peces ofensives per intentar trobar més profunditat. Així han entrat Marcel i Èric Reverter, que amb frescor i dinamisme han obert espais en la teranyina de la Pobla. Abans havia tornat a aparèixer August Conesa, amb una estirada fantàstica a tir de Carlos, i entre Uri i Diego havien tingut una triple ocasió claríssima per inaugurar el marcador. I en el minut 74 ha arribat una de les jugades clau del partit; Reverter s’ha internat ràpidament per la banda esquerra i Denis no ha tingut més remei que fer-lo caure. Penal i expulsió. Ha agafat la responsabilitat Héctor Simón, que ha transformat la pena màxima amb serenor i davant d’un autèntic especialista, Alberto Varo (77′). Molts nervis en la recta final, amb els de Martín Posse abocats a l’atac i l’Olot aguantant les envestides amb ofici i contundència. I en temps afegit, gerro d’aigua freda a l’Estadi amb un golàs de falta de Kike, que l’ha clavat per tot l’escaire (93′). Just després, Uri Santos ha tingut una mitja xilena dins l’àrea petita que ha sortit per sobre el travesser. Un cop duríssim per un equip que s’hi ha deixat la pell, ha competit al màxim i ha lluitat durant els 90 minuts. Un punt de sutura, una altra ferida per cicatritzar, però aquí ja estem curats d’espants i sabem que això és molt llarg. S’ha perdut una batalla però la guerra continua. No hem guanyat, però hem puntuat contra un rival directe i mantenim esperances de salvar-nos. Cinc partits, cinc finals. Tot passa per la Ciutat Esportiva Dani Jarque, allà hem de vèncer l’Espanyol el proper dissabte (18h). I amb l’esperit d’avui segur que ho aconseguirem! Aquí ningú tira la tovallola!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: August, Jose, Vallho, Luismi, Blázquez (Rojas, 85′), Abel (c), Gato (Reverter, 60′), Héctor, Diego (Marcel, 72′), Musa i Uri.

CF Pobla de Mafumet: Varo, Denis, Espasandín, Polaco, Joaqui, Carlos, Vela (Víctor, 80′), Gabi (Alfons, 83′), Cristian (77′), Kike i Nacho. 

Gols: Héctor, de penal (1-0, 77′), Kike (1-1, 93′).

Àrbitre: Fernando Bueno Prieto. Ha amonestat Abel, Héctor, Uri i Rojas (Olot) i Polaco i Joaqui (Pobla). Ha expulsat amb vermella directa Denis (Pobla).

Incidències: partit corresponent a la jornada 33 del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència de 1.483 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot, entre ells, l’ex-jugador Carlos Martínez. Abans de començar s’ha guardat un minut de silenci en memòria del pare del jugador Djak Traoré i també en record de Jordi Masias, pare de Lluís Masias, l’anterior president de l’actual junta.

Foto: Martí Albesa-UE Olot

 

Leave a Reply