VIDRES LA FAGEDA

Vidres la Fageda és una empresa que es dedica a la indústria del vidre des de fa més de 20 anys. Treballa per Olot i la província de Girona i ara, també, més a prop teu a Vic, Barcelona. Una empresa que també ajuda a la UEO en quant a publicitat. 

La seva gamma de productes, sempre de màxima qualitat, engloba vidres aïllants i acústics, laminats grans dimensions, miralls, vidres pintats, mampares a mida, etc.

Amb aquests anys d’experiència i amb el seu equip de treball, Vidres la Fageda s’ha convertit en tot un referent en el món del vidre, treballant tant per a particulars, fusteries, constructores, asseguradores, interioristes, arquitectes de prestigi.

A l’Estadi Municipal, podeu veure la seva publicitat en una de les banquetes. És una altra empresa compromesa amb el projecte de la Unió Esportiva Olot i és per això que els hi estem molt agraïts.

Els trobareu al Carrer Compositor Pedrell, 45 (Polígon industrial Les Mates) o al telèfon 972 267 221. Via correu electrònic, els contactareu a través de info@vidreslafageda.cat o a la pàgina web www.vidreslafageda.cat

Leave a Reply