L’Olot i l’Ajutament, disposats a col·laborar per l’aparcament

L’Olot ha presentat una instància a l’Ajuntament i les dues entitats han acostat posicions per evitar que els vehicles estacionats a l’entorn de l’Estadi en dies de partit siguin multats. De fet, en els propers partits hi haurà voluntaris que delimitaran les zones on es pot aparcar sense que hi hagi sanció. 

En aquesta instància, enviada aquesta setmana a l’Ajuntament d’Olot, la Unió Esportiva Olot demana que es congelin les sancions de les multes posades en els dies anteriors i que es consideri un període d’adaptació fins al dia 10 de novembre per valorar els resultats aconseguits.

La massa social del club ha experimentat un gran creixement en els últims anys i el nombre d’aficionats que es desplacen a l’Estadi Municipal ha augmentat de forma considerable. Tradicionalment s’ha anat aparcant de forma poc ordenada en les zones més properes que ara s’han urbanitzat, una costum que amb la nova ordenació i senyalització podria ser sancionable. L’Olot considera que es pot arribar a tenir la nova ordenació respectada si es dona un termini raonable per seguir informant als socis i aficionats. També cal dir que hi ha carrers que no tenen cap tipus d’activitat i el club creu que l’aparcament de vehicles dels nostres aficionats no suposa cap problema ni altera el trànsit ni la circulació, i permetrien revisar l’ampliació de zones d’aparcament per compensar el fet de no tenir un aparcament propi.

En aquest sentit, tant l’Olot com l’Ajuntament estan disposats a entendre’s per solucionar la problemàtica i com a mesura de prevenció i conscienciació, en els propers partits a l’Estadi hi haurà uns quants voluntaris que guiaran els aficionats per indicar-los els llocs on és possible aparcar i on no.

Leave a Reply