La jornada al futbol base (25 i 26 octubre)

LES CRÒNIQUES

L’últim cap de setmana del mes d’octubre ens ha portat uns registres variats en el nostre futbol base, això sí, tornen a predominar els triomfs i els gols, senyal que els joves talents progressen adequadament. Concretament, el balanç és de 6 victòries, 3 derrotes i 2 empats. I com van anar els partits? Doncs aquí ho teniu:

Banyoles 2-3 Aleví A

Victòria ajustada de l’Aleví A al camp del Banyoles. Els d’Obrador i Somovilla van tenir més problemes dels previstos però finalment es van poder refer de l’empat de la jornada anterior contra Les Preses. Un partit molt travat amb un rival molt defensiu, on l’Olot va aconseguir el gol del triomf en l’últim minut després d’anar tota l’estona a remolc.

Aleví B 5-2 Begur A

Molt bon partit de l’Aleví B amb una gran primera part i  una segona amb la possessió de la pilota i oportunitats ben clares. Els garrotxins van ser superiors en tot moment a un Begur ben posat al darrere que va intentar sortir al contraatac amb perill.

Santa Eugènia 4-3 Aleví C

Un enfrontament que considerem discret i amb marge de millora per part de l’Aleví C. L’equip no va trobar cap connexió de passada i ni de combinació en tot el partit. Els joves de l’Olot es van mostrar amb certs dubtes alhora d’anar al xoc i de superar el rival en accions individuals. El resultat final, 4-3, fa justícia a les ganes i l’empenta que hi va posar el conjunt gironí.

Aleví D 6-3 Fornells

Partit contra jugadors de segon any amb un marcador que es va posar en contra (0-2) en els primers minuts. Als garrotxins els va costar trobar el joc per fora i entrar per bandes però un cop el van trobar, tot va sortir rodó. A destacar les bones aturades del porter olotí salvant dos u contra u en la recta final del partit.

Infantil A 2-3 Damm

Un duel igualat on l’Olot va sortir molt ben situat sobre el terreny de joc, dificultant la circulació de pilota de la Damm, que no arribava a la porteria contrària. Va ser en aquest període quan els de Juvanteny i Vegas van disposar de moltes ocasions que no van saber aprofitar. Al final, un resultat injust que ha d’animar als jugadors a seguir treballant, ja que això és molt llarg i tot just acaba de començar.

Les Preses 1-3 Infantil B

Els locals van sortir a pressionar molt fort amb la intenció d’emportar-se el derbi garrotxí. El ritme del partit era de la UEO, però va ser un matí gris i les jugades no s’acabaven de trenar en condicions. Una jugada fortuïta en un córner, a pocs minuts del descans, va fer pujar l’1-o al marcador. A la segona part, calia mantenir la calma i baixar la pilota al terra per fer mal buscant els espais. Tot i no fer un futbol vistós i alegre com agrada a l’Olot, ben aviat van obrir la llauna. Amb més tranquil·litat, va caure el segon i el tercer que van assegurar els tres punts per als olotins.

Amer 1-1 Infantil C

Partit molt igualat en totes les fases del joc, amb moments de bon futbol i d’altres de descontrol. A l’Olot li va faltar profunditat degut a la superioritat física dels amerencs, provocant que hi hagués poques ocasions de gol visitants. El resultat, amb victòria parcial de la UEO al descans i empat dels locals a la represa, és just veient els mèrits dels dos equips.

Cadet A 0-0 Mercantil 

Un matx molt intens on cap dels dos equips va tenir un domini clar del joc. L’Olot va ser superior però no va poder aconseguir el gol. El Mercantil va crear poques accions ofensives, ja que el nostre Cadet va estar molt ben col·locat defensivament. En atac, els garrotxins van tenir oportunitats de posar-se per davant però no van estar encertats.

Camprodon 1-5 Cadet B

Bona primera part dels de Luque i Clavaguera, generant nombroses ocasions de gol. A la segona, el Camprodon va avançar línies i l’Olot va tenir més problemes en la sortida de pilota. Tot i aquesta situació, va ser un partit còmode per als olotins, com reflecteix la gran diferència en el marcador.

Juvenil A 5-0 Vic

Partit complet del nostre Juvenil. Després d’unes setmanes sense fortuna de cara al gol, en aquesta ocasió van estar encertats en la rematada final, la nota més destacada del partit. A tot això, cal afegir-hi que l’equip va ser infinitament més intens que el rival i va tornar a fer gala d’una bona seguretat defensiva. Per tant, no és d’estranyar que el resultat final fos de 5-0. Un triomf important que cal donar continuïtat en el proper compromís, diumenge al camp de l’Arenys de Mar.

Peralada 1-0 Juvenil B

Derrota dolorosa de l’equip entrenat per Iñaki i Pau, que no va poder seguir la tendència positiva del cap de setmana anterior. Un partit estrany, sense un dominador clar, que al final es va decantar de la banda empordanesa degut a a la manca d’eficàcia de cara a porteria dels olotins. Només queda seguir treballant amb més força per aprendre dels errors.

L’AGENDA DE LA PROPERA JORNADA:

110 Partits temp 02-11-14

Leave a Reply