L’Olot posa la directa a casa (Olot 1-0 Sant Andreu)

A còpia d’orgull i coratge, els olotins han superat un combatiu Sant Andreu gràcies a un golàs de Coro a la primera meitat. Els andreuencs han donat la cara però no han pogut amb un Olot molt ben organitzat. Segona victòria seguida a casa d’una UEO que s’enlaira amb 12 punts i recupera la confiança per als següents compromisos. 

Una de les premisses bàsiques per escalar posicions a la classificació era que l’Olot comencés a fer-se fort com a local i mica en mica ho va aconseguint. Treient el màxim rendiment dels seus gols i amb un treball encomiable de tots els jugadors, avui els garrotxins han derrotat un Sant Andreu que ha presentat batalla però que ha topat amb un mur. La primera part ha estat igualada tot i que l’Olot hi ha posat més ganes i s’ha mostrat més incisiu en fase atacant. Uri Santos i Carlos han tingut bones oportunitats abans que David Corominas, en el minut 25, s’inventés un xut espectacular per situar l’1-0 al marcador. Des d’uns 30 metres, el maresmenc no s’ho ha pensat dos cops i l’ha clavat per tot l’escaire de Morales. Els andreuencs han volgut reaccionar i han fregat l’empat en dues rematades de Nuha, el seu home més perillós.

A la represa, els d’Arnau Sala s’han defensat amb ungles i dents per conservar l’avantatge en el marcador. Segon període de canvis i de més interrupcions en forma de faltes i targetes. Els de Piti Belmonte han premut l’accelerador però han xocat contra el defensa local, ben ordenada i concentrada, o bé amb el porter Wilfred, novament providencial amb algunes aparicions decisives. A la contra, l’Olot hauria pogut ampliar el resultat però no han estat fins en l’última passada. L’àrbitre ha volgut posar-hi més emoció expulsant de forma molt rigorosa a Canal, que acabava d’entrar al camp, per una entrada a un rival amb la pilota pel mig. Tot i alguns minuts de patiment, l’equip olotí ha lluitat al màxim i ha avortat qualsevol opció de neutralitzar el gol inicial. Tres punts tan treballats com importants, que han de fer créixer moralment al grup de cara el proper desplaçament, diumenge que ve (12h) al camp de L’Hospitalet. Hores d’ara, la UEO ocupa la 12a posició amb 12 punts, a 6 del play-off i 2 per sobre de les places de descens.

Èric, novetat a l’onze: el jove del planter s’ha estrenat en l’equip titular i ha aportat dinamisme i frescor el centre del camp. Vilanova ha estat a l’alçada d’un partit d’aquesta magnitud i ha demostrat al tècnic que és una opció ben vàlida per portar la batuta.

Coro, el primer: s’ha fet esperar però ha valgut la pena. Corominas ha decidit el matx amb una genialitat i ha encetat el seu compte golejador. Ell mateix ha reconegut que feia jornades que acariciava el gol però ha volgut donar més importància al treball col·lectiu.

Homenatge al CPA Olot: les patinadores olotines han fet el servei d’honor al mig del camp i han rebut una càlida ovació de l’afició en una tarda fantàstica per a l’esport garrotxí. Els membres de La Grada han desplegat una pancarta felicitant-se per aquest nou títol mundial del CPA Olot.

 

FITXA TÈCNICA

Olot: Wilfred, Argi (Canal, 79′), Canelada, Germán, Rojas (c), Maestre, Carlos, Èric (Abel, 55′), Uri, Xavi Ferrón (Musa, 73′) i Coro.

Sant Andreu: Morales (c), Llamas, Jilmar, Viale, Azparren (Carroza, 45′), Víctor (Xavi Jiménez, 82′) , Bruno, Ibón, Nuha, Puerto i Felipe (Calderón, 45′).

Àrbitre: Alejandro Sánchez Alba. A l’Olot, ha amonestat Argi, Canelada, Rojas, Èric, Uri, Coro i ha expulsat Canal amb vermella directa. Al Sant Andreu, grogues per Ibón, Viale, Victor i Xavi.

Gols: 1-0 (Coro, 25′)

Incidències: 1.526 espectadors a l’Estadi Municipal. S’ha fet un homenatge al CPA Olot i s’ha guardat un minut de silenci per al pare del jugador Sergio Maestre i l’esposa del periodista Josep Lluís Ponce.

Foto: Coro, celebrant l’únic gol del partit. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply